Втородивизионният турски Елязъгспор се хвърлил око на нападателя на Левски

...
Втородивизионният турски Елязъгспор се хвърлил око на нападателя на Левски
Коментари Харесай

Турски слабак напира за Черната сила

Втородивизионният турски Елязъгспор се хвърлил око на нападателя на Левски Жуниор Мапуку. Черната мощ е измежду четирите трансферни цели на треньора Хюсеин Калпар. Специалистът държи да укрепи нападателната мощност на тима си, който в 17 мача е вкарал 24 гола.

„ Елязъгспор изпитва компликации в нападателен проект и по тази причина управлението стартира работа по привличането на нападател. То се е спряло на Жуниор Мапуку от елитния български Левски. Елязъгспор се нуждае от привличането на умел таран. Все отново привличането му ще бъде подложено на разискване “, написа elazighaberkent.com.

Тимът сега се намира на девето място в турската втора дивизия, като изостава на 11 точки от върха, само че единствено на една от позициите, даващи право на присъединяване на бараж за промоция в елита. Елязъгспор ще би трябвало да заплати трансферна сума на Левски, в случай че желае да притегли Жуниор Мапуку. Конгоанецът има контракт със „ сините “ до лятото на 2019 година. Той дойде на „ Герена “ преди началото на сезона като свободен сътрудник. През есента Мапуку се отличи с шест гола в 19 мача.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР