Втородивизионният ОФК Пирин (Благоевград) започна зимната си подготовка за пролет

...
Втородивизионният ОФК Пирин (Благоевград) започна зимната си подготовка за пролет
Коментари Харесай

Пирин започна днес подготовка за пролетния дял с 26 човека

Втородивизионният ОФК Пирин (Благоевград) стартира зимната си подготовка за пролет 2018-19 през днешния ден на стадион " Христо Ботев ". Старши треньорът Петър Златинов изведе 26 състезатели от съблекалнята, като съвсем половината от имената в състава са нови.

Отец Бербатов отслужи молебен за здраве и триумфи на тима, като измежду присъстващите бяха и близо петдесетина последователи на " зелено- белите ". Сигурни нови попълнения за " орлетата " все още са централните бранители Любомир Гуцев и Мирослав Пушкаров. В състава са още Давид Стоянов и Йоан Маринов, с които предстоят договаряния. На проби са всички останали, измежду които юношата на клуба Кирил Мутафджийски, Виктор Янев, Иван Аврамов, Михаил Михаилов, Теодор Ганчев, Николай Петков.

С първия тим ще упражняват юношите Виктор Ергин, Ивайло Михайлов, Денис Ангелов и Любомир Цолев. Пирин беше изоставен от 10 индивида през зимната пауза, включително и от капитана Юлиан Попев.

Цялата подготовка на Пирин ще се организира в Благоевград, като старши треньорът на " зелените " изрази вяра времето да се затопли по-бързо, с цел да може състезателите да се готвят на натурален терен. Той счита, че новите попълнения ще имат задоволително време да се потвърдят.

Първата контрола за Пирин е на 26.01 с Царско село в Благоевград, с начален час на дуела 14:00.

Шест или седем контролни срещи ще се изиграят от тима на Петър Златинов, като сигурна е инспекцията с Пирин (Разлог) на 2-и февруари, както и представянето на 16-и февруари на градския стадион с македонския Саса (Каменица). Планирани са инспекции с Банско и Вихрен (Сандански), а се търси съперник за още една дата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР