Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) съобщи на своите привърженици, че предвиденото

...
Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) съобщи на своите привърженици, че предвиденото
Коментари Харесай

Локо отложи Общото събрание на клуба

Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) заяви на своите последователи, че плануваното Общо заседание на клуба, несъмнено за 31 март, се отсрочва за неопределен срок. Причината е разпространяването на болестта с COVID-19 и подхванатите изключителни ограничения от държавните и общинските управляващи за предотвратяване на популацията.

" Уважаеми последователи на ОФК „ Локомотив “ (ГО),

Както Ви е известно, от 13 март тази година са в действие изключителни ограничения, подхванати от държавните и общинските управляващи за предотвратяване на популацията от разпространяване на болестта с COVID-19. В тази връзка Ви уведомяваме, че Общото заседание на Сдружение „ ОФК " Локомотив “ (ГО) ", несъмнено за 31 март 2020г., се отсрочва за неопределен срок. Ръководството на клуба следи с нараснало внимание развиването на обстановката в страната и има ангажимент да дефинира нова дата незабавно след отпадане на рестриктивните мерки, за което ще бъдете осведомени навреме и по надлежния ред, в сходство с устава на сдружението.
Използваме опцията да пожелаем на всички здраве и непримиримост в този сложен интервал! Нека всички се придържаме към рекомендациите на способените органи и пазим себе си и близките, с цел да преминем допустимо по-скоро през това тестване!

От управлението ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР