Втородивизионният френски Троа представи българския талант Филип Кръстев като ново

...
Втородивизионният френски Троа представи българския талант Филип Кръстев като ново
Коментари Харесай

Официално: Филип Кръстев ще играе във Франция

Втородивизионният френски Троа показа българския гений Филип Кръстев като ново попълнение. Кадърът на Славия идва чартърен от белгийския Ломел, а контрактът му е за година и половина. Халфът ще носи фланелка с №31.

За 19-годишния младеж Троа написа, че е поливалентен състезател и може да играе както като отбранителен халф, по този начин и като нападателен. През този сезон Кръстев има 14 дуела с екипа на Славия, в които се е разписал един път.

През юни 2020-та "белите " го продадоха на компанията от ОАЕ с американско и китайско присъединяване City Football Group, която е благосъстоятелност на британския Манчестър Сити за 2,3 милиона евро.

Първоначално Кръстев трябваше да заиграе в Ломел, само че в края на предходната година бе решено кариерата му да продължи във Франция. И двата отбора са част от фамилията на "гражданите ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР