Второ: Ще станем свидетели на безпрецедентна реакция на дипломати, които

...
Второ: Ще станем свидетели на безпрецедентна реакция на дипломати, които
Коментари Харесай

Поканете Митрофанова в НС и ще видите, какво ще стане. Рашидов разби лицемерието на Борисов

Второ: Ще станем очевидци на невиждана реакция на дипломати, които стачкуват. Появи ли се Митрофанова в Народно събрание, с нея ще останат единствено посланиците на Северна Корея, Беларус и Никарагуа. Откъде тази сигурност? Много е просто: Общото заседание на Организация на обединените нации с голямо болшинство одобри резолюция, която осъжда опитите за нелегално анексиране на части от Украйна. 143 гласа страни  са " за " и единствено 4 " срещу " от общо 193 страни. Светът жигосах дейностите на Москва и Путин. Сред въздържалите се е Китай, който допреди няколко месеца поддържаше Русия в значително случаи. Вече не.

Срещу режима на Путин този път гласоподаваха Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и други членове на Съвета за съдействие в Залива, както и на Бразилия.

 

Ако някои политически кръгове у нас желаят да влязат в международния информативен поток – да поканят Митрофанова. Ще станем очевидци, по какъв начин десетки други дипломати ще изоставен в символ на митинг. Ще е първи подобен случай в международната история.

 

Казусът с съветската посланичка разкри в целия му искра лицемерието на Борисов. Новият евроатлантик се скара на своя другар Вежди Рашидов, който се изцепи по БНР, че крепко не поканим Митрофанова, все едно сме оповестили война на Русия. Няма в този момент да приказваме по тематиката „ мисловен недокомплект “ – заливат ни с доказателства най-малко от 12 години…

 

Борисов съобщи, че Вежди говорел от свое име. Но даже това било неприемливо, съгласно вожда на ГЕРБ. Е, не е тъкмо по този начин. Скулпторът-политик е персонален другар на Борисов. Той го брани повече от роден брат. И приказва това, което е научил от Борисов. Затова Вежди не може да повярва, че строителят на Турски/Руски поток, подарилият на Путин 3 милиарда пара на българите, няма да предложения посланикът на Путин. Просто невероятно. И по тази причина е споделил, каквото е споделил. Просто до съзнанието му – замъглено или не – не е достигнала новината, че Бате обърна палачинката. И направи „ фал “, подкрепяйки досегашната му отдаденост на кремълската кауза…

Говорете си бе, хора.

 

И още нещо: появяването на съветския посланик в Народно събрание ще бъде тест и за публичното мнение. Ако то се изрази в импровизиран митинг на кривонаредените жълти павета пред Народно събрание, ще станем очевидци и на възможните контра дейностите на „ Възраждане “.

В изключително внимателно, да не кажа конфузно състояние ще се окажат „ Дондуков “ 2 и „ Позитано “ 20. Но пък ще се наредят до Ким Чен Ун, Лукашенко и Даниел Ортега. Което ще почисти и последните подозрения кой на чия страна е.  

 

Всъщност тези хора ще създадат това, което им подреди Митрофанова, обяснявайки, че го вършат в името на националните ползи. Затова дано я поканят, с цел да бъде посрещната по този начин, както прилича. 

 

Емил Азар

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР