Второ поколение сестри Уилямс се задават на хоризонта. 23-кратната шампионка

...
Второ поколение сестри Уилямс се задават на хоризонта. 23-кратната шампионка
Коментари Харесай

Серина Уилямс разкри пола на второто си дете със светлинно шоу


Второ потомство сестри Уилямс се задават на хоризонта. 23-кратната шампионка от Големия шлем Серина разкри пола на второто си дете, което още веднъж ще бъде момиче. 41-годишната суперзвезда на тениса и брачна половинка ѝ Алексис Оханян оповестиха пола на предстоящото бебе на особено тържество с доста посетители, което приключи със светлинно шоу, на което в небето бе изписана думата „ момиче “.

Двойката към този момент има една щерка – петгодишната Олимпия, която бе в центъра на празненството и несъмнено се зарадва на новината, че ще има сестра.

Серина също не скри желанието си да роди още едно момиче като се появи с облекло в розово и бяло. „ Малко съм нервна, тъй като нямам авариен проект в случай че се окаже момче “, сподели тя преди разкритието.

Партито навън бе декорирано с балони в цветовете на дъгата и голям надпис „ Нашето последващо огромно премеждие “.

Разкритието бе предхождано от редица игри и занимания за гостите, а за положителното въодушевление помагаше и диджей Майк Уайс.

Уилямс направи своите почитатели съпричастни като разгласява дълго видео от събитието на намиращия все по-голяма известност неин канал в YouTube.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР