Второ отделение в многопрофилната болница в Добрич е затворено заради

...
Второ отделение в многопрофилната болница в Добрич е затворено заради
Коментари Харесай

Още едно отделение в МБАЛ-Добрич е затворено заради пациент с Covid-19

Второ поделение в многопрофилната болница в Добрич е затворено поради пациент с Covid-19. Приемът в ортопедията е прекратен, основана е организация незабавните пациенти да бъдат одобрявани в отделението по хирургия.

От предходната седмицата стартира изписването на настанените за лекуване в Неврологичното поделение поради инфектиран в него пациент, а нуждаещите се от лекуване се одобряват в Неврохирургията.

Още осем от изследваните до този миг зрелостници от Езиковата гимназия в Добрич са с позитивни за коронавирусна зараза резултати. Те с в положително положение и са сложени под домашна карантина. Продължава проучването и на останалите. В Ковид бранша в МБАЛ Добрич сега са настанени за лекуване общо шестима пациенти. Леглата в бранша са 11, като от здравното заведение имат подготвеност при потребност да усилят броя им. В две от отделенията - неврологично и ортопедично е прекратен приемът на пациенти, те се разпределят в други браншове в болничното заведение. Сред останалите позитивни проби са и тези на още две дами от личния състав на затворената детска градина в Добрич „ Първи юни ". От изследваните до този миг деца всички проби са негативни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР