Второ ново много класно попълнение ще подсили мъжкия състав на

...
Второ ново много класно попълнение ще подсили мъжкия състав на
Коментари Харесай

Добруджа се подсили с второ ново попълнение

Второ ново доста класно попълнение ще укрепи мъжкия състав на хандбален клуб Добруджа. Отборът от Добрич притегли гарда Калин Евтимов. Той е на 31 години, от София, младеж на НСА, играл е още за Спартак (Варна) и в Кипър, първенец на страната с Фрегата (Бургас), бе част от състава на България за младежи, класирал се на международно състезание през 2007 година, викан е и в мъжкия народен тим.

Той е вторият нов в състава на Добруджа, след Стефан Кирилов, който е на 25 години, ляво крило, младеж на Локомотив (Горна Оряховица), някогашен юношески национал, първенец при мъжете с Фрегата (Бургас), а през предишния сезон завоюва бронзов орден с Чардафон (Габрово). Очаква се в събота Калин Евтимов да запише дебют с " жълто-зеления " екип. Тогава в мач от 2-ия кръг на мъжката " А " РХГ Добруджа гостува на Осъм в Ловеч.

На старта на акцията тимът, воден от Георги Андреев, победи в зала " Русалка " Локомотив (Горна Оряховица) с 33:27. В първия кръг пък Осъм загуби вкъщи от първенеца Локомотив (Варна) с 26:22. " Очаква ни сложен мач, тъй като Осъм е обичайно мощен хазаин, а и за този сезон се укрепи с нови попълнения ", показа преди срещата Георги Андреев - президент и старши-треньор на хандбален клуб Добруджа. " Нашата цел обаче е да спечелим в Ловеч ", добави той.

На този стадий в лагера на добруджанци няма здравословни проблеми и Георги Андреев ще разчита на най-благоприятен състав за гостуването на Осъм. Срещата е на следващия ден (30 септември) от 15,00 часа в залата в Ловеч.

dobrichonline.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР