Вторник ще бъде последният по-топъл есенен ден за тази седмица,

...
Вторник ще бъде последният по-топъл есенен ден за тази седмица,
Коментари Харесай

Рязко застудяване в средата на седмицата, дъжд и мокър сняг в четвъртък

Вторник ще бъде последният по-топъл есенен ден за тази седмица, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Температурите денем още веднъж ще бъдат към 22-24 градуса, по Черноморието по-хладно – към 18-19 градуса, за София 23 градуса. Сутрин ще бъде студено с температури към 5-7 градуса, тук-там в Северозападна България и по-ниски.

В сряда денем ще стартират слаби валежи от дъжд в Северна и Източна България, а температурите ще се намалят с към 10 градуса и ще бъдат сред 11 и 18 градуса, за София към 15 градуса. По-студено ще бъде в местата с превалявания.

През нощта против четвъртък а и в утринните часове тук-там в северните региони от страната преваляванията ще минават в сняг.

През деня в четвъртък преваляванията ще обзет цялата страна, тук-там дъждът ще минава в влажен сняг. Температурите много ще се намалят и ще бъдат през целия ден към 3-8 градуса, по Черноморието до 11 градуса.

През нощта против петък преваляванията последователно ще стопират, само че в петък ще остане студено през целия ден. Сутрешните температури тук-там ще бъдат негативни, а дневните ще бъдат до към 12 градуса, за София към 8-10 градуса. В събота ще има раздрана облачност, а дневните температури едва ще се покачат и ще бъдат сред 13 и 17 градуса, за София към 13 градуса. В неделя ще бъде най-вече слънчево, а температурите ще бъдат сред 15 и 18 градуса, по Черноморието към 19 градуса. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР