Вторник ще бъде благоприятен ден за приключване на сложни делови

...
Вторник ще бъде благоприятен ден за приключване на сложни делови
Коментари Харесай

Ново начало за две зодии, трета намира любовта

Вторник ще бъде удобен ден за привършване на комплицирани настоятелен диалози, покупко-продажби и други връзки.

Днес може да се ангажирате с неща, които касаят завещание, парцели на родители или родственици, продажба на имущество и други

Във вторник ще ви изненада телефонен диалог или вест обвързвана с човек от приятелското ви обграждане.

Днес могат да ви зарадват вести или събития свързани с бебе, дете или младежи, които не живеят във вашия дом или през днешния ден ще пътуват.

Мъжете ще са уязвими в здравословен проект, тъй че не подценявайте зародилите през днешния ден неразположения.

Овен

Днес е ден, в който ще би трябвало да вземете значимо решение. Изхождайте на първо място от персоналния си интерес, само че направете сметка и по тази причина да не навредите никому.

Телец

Днес започнете деня с крос или други физически извършения, в противоположен случай може да се впуснете в спор, който да прерасне в противен и нескончаем спор.

Близнаци

Днес ще е добър ден да започнете нещата по нов метод. Ако не се сещате, какво тъкмо да измененията – започнете с облеклото. Може да посетите и фризьорския салон. Всяка една смяна ще е добре пристигнала.

Рак

Днес във вас ще се породи увлечение към нещо ново. Нека желанието ви не ви плаши. Много евентуално е то да ви донесе, с изключение на наслаждение, и триумф.

Лъв

Днешният ден не е подобаващ за разчистване, а за една дълга разходка. Преди това се обадете на другари. В диалога ще се роди прелестна концепция.

Дева

Днес ще имате задоволително време да свършите всичко, което сте възнамерявали, само че то е толкоз доста, че не знаете от кое място да започнете. Просто си направете лист на дилемите, може и по азбучен ред.

Везни

Днес бъдете изключително деликатни с парите си. Не се впускайте в рисковани интервенции, тъй като на следващия ден може би ще откри доста по-добро приложение на финансовите си средства.

Скорпион

Днес всичко за вас ще е в пъти по-добре, в сравнение с сте си мислили, че може да бъде. Все отново внимавайте, какво си мислите и пожелавате. Скромността не постоянно е неприятно качество.

Стрелец

Днес най-добре не се захващайте за работа. Просто няма да ви върви, а и денят не инцидентно е почивен. Подарете си часове почивка и занимания.

Козирог

Днес ще бъдете преизпълнени с хрумвания, чието реализиране няма да е ясно на самите вас. Не се тревожете за това, защото останалите имат почит от вас и даже не подозират за вашата неустановеност. Дайте си време.

Водолей

Днес рискувате да си създадете облик на манипулатор. Не се опитвайте да разсеете подозренията, по този начин ще ви заподозрат още повече. Просто се оттеглете от създалата се обстановка.

Риби

Ако през днешния ден се опитате да свършите всичко, което сте решили, просто няма да съумеете. Успокойте се и подхванете нещата едно по едно пък докъдето стигнете.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР