Вторият вратар на Барселона Яспер Силесен не скри раздразнението си

...
Вторият вратар на Барселона Яспер Силесен не скри раздразнението си
Коментари Харесай

Резервният страж на Барса възропта от поставената му цена

Вторият вратар на Барселона Яспер Силесен не скри раздразнението си от безпричинно високата цена, която клубът му е сложил за летния трансферен пазар.

На 30 години е ясно, че холандският национал желае да се изявява надалеч по-редовно, по тази причина е подготвен на мига да се махне от „ Камп Ноу”, където е просто опция на Марк-Андре тер Стеген. Той пази цветовете на каталунците от 2016 година насам, като до този миг има тъкмо 32 публични мача, болшинството от които пристигнаха в шампионата за Купата на Краля.

Договорът на Силесен изтича в през юни 2021 година и той нееднократно изрази предпочитание да си тръгне. Проблемът е в това, че Барса чака от евентуалния покупател да покрие в цялостен размер освобождаващата му уговорка на стойност 60 милиона евро (53 милиона паунда). „ Фактът, че Барселона желае 60 милиона евро за мен по никакъв начин не ми помага”, призна Силесен пред медии в родината си.

„ Все още би трябвало да очаквам и да видя по какъв начин ще развият нещата. Решението ще бъде взето чак след края на моята ваканция”, добави холандецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР