Вторият випуск ученици дуално обучение, завършили практиката си в Лидл

...
Вторият випуск ученици дуално обучение, завършили практиката си в Лидл
Коментари Харесай

Втори випуск ученици дуално обучение завърши практиката си в Лидл България

Вторият випуск възпитаници дуално образование, приключили практиката си в Лидл България, е към този момент факт. Алекс Димитров, Елица Славчева, Елица Маркова, Марина Станимирова, Огнян Бранков и Ния Христова към този момент имат професионална подготовка икономист със компетентност „ Търговия “ и могат решително да продължат професионалния си път.  

През последните 2 години шестимата ученици на Националната финансово-стопанска гимназия в София работиха в действителна среда и трупаха скъп опит точно в Лидл България, който е дълготраен сътрудник на дуалното образование в страната. „ В Lidl се научих да бъда по-отговорна, по-ефективно да систематизирам дилемите си и да отвръщам бързо “; „ Научих се да обичам работата си и да не спирам да изучавам всеки ден “, са единствено част от мненията, които споделят учениците. Сред скъпите преимущества на дуалното образование и опита си в Lidl те показват още опцията да имат лични приходи, да работят в екип и да поддържат връзка с клиенти. Родителите също споделят тази позитивна оценка: „ Дъщеря ми получи опцията да работи в огромна, интернационална и развита компания, с ясни правила, отговорности и отлични условия за работа и развиване на младежите “, счита майката на Ния Христова. 

„ Поздравявам ви с сполучливото довеждане докрай и имам вяра, че получихте скъпи познания и на практика умения в Lidl. Благодарение на дуалното образование към този момент сте с крачка напред пред останалите си връстници – използвайте всичко, което научихте, с цел да бъдете сполучливи експерти на бъдещето “, с тези думи Чавдар Михайлов, шеф Продажби и логистика РД Равно поле, се обърна към учениците по време на връчването на техните документи.  

През идната образователна година 2021-2022 година Лидл България ще образова в действителна работна среда 33 възпитаници в дуална форма на образование. За първи път измежду тях ще има младежи, които първи ще се образоват в специалността „ Спедитор-логистик “ в логистичната база в Равно поле. Едновременно с това, програмата уголемява обсега си, като се чака към актуалните сътрудници на Lidl да се причислят и нови учебни заведения – в Русе, Плевен и Велико Търново. 

Подкрепата за дуалното образование е единствено един от методите, по които Лидл България поддържа развиването на младите фрагменти и им дава опция за мощен кариерен старт. Сред другите образци са лятната практикантска стратегия за възпитаници, навършили 18 години, както и стажантската и trainee програмата, ориентирани към студенти и млади експерти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР