Вторият сезон на криминалната драма – Есента на демона“, ще

...
Вторият сезон на криминалната драма – Есента на демона“, ще
Коментари Харесай

Сериалът Дяволското гърло с втори сезон

Вторият сезон на престъпната драма – „ Есента на демона “, ще прикове вниманието на феновете с нови мистични загади и най-високо продукционно качество

Тази пролет в ефира на NOVA започва дълго чаканото продължение на един от най-успешните български сериали – „ Дяволското гърло “. Новата история носи името „ Есента на демона “ и е първата телевизионна поредност, спечелила влиятелното отличие „ Златна роза “. Тя ще впечатли публиката с завладяващ сюжет и най-високо продукционно качество.

Вторият сезон на престъпната драма ще сложи героите пред серия мистериозни престъпни случаи и тежки закононарушения, разиграващи се на фона на величествения и тайнствен град Велико Търново. Предстоящият сезон на филмовата продукция затвърждава стратегическия ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да поддържа развиването на българското филмопроизводство и да го показва на интернационалния пазар.

„ Есента на демона “ ще събере още веднъж обичаните герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито функции влизат изключителните артисти Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата служители на реда ще би трябвало да разплетат комплицирана тайнственост, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове. В продължението на престъпната драма феновете ще могат да проследят следствие, изпълнено с доста мистичност от езотериката и българската история, непрекъснато напрежение, провокации и изненадващи разкрития.  

В новия сезон на сериала присъединяване взимат едни от най-обичаните и надарени български артисти. Към основните герои ще се причислят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.

Завладяващият сюжет е дело на Иван Спасов, а режисьор на „ Есента на демона “ е Павел Веснаков.

Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.
„ Дяволското гърло “ е един от най-успешните български сериали. Първата му прожекция пред задгранична аудитория е през лятото на 2019 година по време на фестивала „ Празникът на българското кино в Рим “. Няколко месеца по-късно продукцията е определена всред 280 кандидатури от целия свят и е единственият план от цяла Източна Европа, който получава номинация за най-хубава задгранична драма от влиятелните оценки C21 International Drama Awards.

Хитовият сериал бележи още едно историческо достижение като се трансформира в първата българска продукция, която се популяризира по едно и също време в целия англоезичен свят. Поредицата на NOVA се популяризира още в Централна и Източна Европа от американската медийна компания AXN, благосъстоятелност на “Сони пикчърс телевижън ”. Още преди телевизионната си премиера продължението на хитовата престъпна драма получи висока оценка – по време на 41-ото издание на най-стария кино фестивал у нас „ Златна роза “, „ Есента на демона “ стана първият сериал в историята на кинофестивала, който е почетен с тази премия.

Не пропускайте продължението на „ Дяволското гърло “ – “Есента на демона “ тази пролет единствено в ефира на NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР