Вторият сезон на Ергенът приключи, някои от участничките продължиха да

...
Вторият сезон на Ергенът приключи, някои от участничките продължиха да
Коментари Харесай

Скандална участничка от Ергенът забременя

Вторият сезон на " Ергенът " завърши, някои от участничките продължиха да си разменят " вежливост " в обществените мрежи още известно време, само че никой не предполагаше, че една от най-провокативните от тях няколко месеца по-късно ще е в трепетно очакване на първото си дете.

Става дума за скандалната Габи Бланко, към която се въртяха не един или два абсурда в сантименталното риалити шоу. Щастливата вест заяви персонално тя във фейсбук профила си и съумя да изненада съвсем всичките си почитатели, които не я виждаха още години в тази роля. Именно нахаканата брюнетка бе измежду тези, които най-вече се заяждаха с Пам Велидис и с Елена, а на Пам даже се подиграваше искрено, тъй като е пухкава.

 undefined

Всъщност признанието, че чака дете Габриела направи в отговор на един от въпросите, които й задаваха в мрежата. Причината е ясна - тези, които я следват са забелязали, че тя е с изменена фигура от нормалното.

Все още не излиза наяве кой е бащата на бебето, дали то е било планувано или е изненадало бъдещите си родители, както и дали Габи има желание да свива типичното фамилно гнездо, минавайки под венчилото.

Самата Габриела още в риалити формата изтъкваше, че не е работила нито ден през живота си и няма такова предпочитание, а вместо това желае да има до себе си хубав и богат мъж, който да я гледа като принцеса. Е, дали го е разкрила в реалност, занапред ще излиза наяве.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР