Вторият национален доставчик на тол услуги у нас Телетол АД

...
Вторият национален доставчик на тол услуги у нас Телетол АД
Коментари Харесай

Фирма поиска от Нинова да свали публикации от медии и да накаже заместника си Георги Свиленски

Вторият народен снабдител на тол услуги у нас " Телетол " АД популяризира документ, наименуван " Покана за непринудено осъществяване " до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, други политици от партията и до няколко медии, измежду които и OFFNews, в който се упорства остро да бъде смъмрен съпартиецът ѝ Георги Свиленски поради негови изказвания, които съгласно компанията били погрешни.
 Певицата ЛиЛана - във компания, която ще събира тол таксите
Според " Телетол " Свиленски имал за цел да урони престижа и да аргументи финансови вреди на компанията.

"...отправям стимулирано искане да се намесите в качеството си на ръководител на Българска социалистическа партия да вземете незабавни ограничения по премахване на всички материали, изявленията, писмени или устни изявления на лицето Георги Страхилов Свиленски, в които последният популяризира съзнателно информация с погрешно наличие, целяща уронване на престижа и положителното име на представляваното от мен сдружение ", написа изпълнителният член на СД на " Телетол " Мартин Димитров.

Той упорства и медийните материали, финансирани от Българска социалистическа партия и засягащи компанията, да бъдат свалени в период от 24 часа.

Отправям и искане дейностите на Свиленски да бъде наложено дисциплинарно наказване и дейностите му да бъдат наказани, показват от " Телетол ".

От компанията показват, че не са офшорка и че не са компания на Бойко Методиев Борисов или на различен политик от ГЕРБ.

Също по този начин от " Телетол " декларират и че, в случай че не получат опрощение от Свиленски, ще изискат освобождението му като депутат поради популяризираните от него неистини и че ще заведат иск против него, както и против Българска социалистическа партия, защото съгласно компанията точно Столетницата е финансирала платени изявления, засягащи положителното ѝ име.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР