Вторият мандат за съставяне на правителство вече е факт. Продължаваме

...
Вторият мандат за съставяне на правителство вече е факт. Продължаваме
Коментари Харесай

Осман Октай: ПП постави пред сериозно изпитание депутатите - дали са евроатлантици или искат да се върнем в ерата на СССР и Евразия

Вторият мандат за сформиране на държавно управление към този момент е реалност. „ Продължаваме промяната “ и учен Денков подходиха с изключителна политическа отговорност. Влезнаха при президента с подготвена тактика и цели за значимия дневен ред на жителите на България и европейските планове, които са в интерес на хората. Това разгласи анализаторът Осман Октай пред Faktro.bg минути откакто президентът даде ход на процедурата за сформиране на кабинет.

Той е безапелационен, че всеки народен представител в Народното събрание, който не подкрепи  виновните целите, дефинирани от „ Продължаваме промяната “, ще се сложи в деликатна обстановка пред гласоподавателите и ще се освети, че не  е откровен за провеждането на правосъдна промяна, законодателни цели и реализиране на условията от Брюксел за разпределяне на пари от еврофондовете и пускане на Програмата за възобновяване и развиване, уточни той.

По думите му от поддръжката или не поддръжката на управническите цели на Политическа партия ще проличи същинското отношение на партиите и към войната в Украйна, и към агресора Русия. Ще стане ясно кои политици единствено на думи приказват проевропейски, а инак обслужват ползите на Путин и дискредитират България като предан член на Европейски Съюз и НАТО, подхранвайки  антиевропейски,  антинатовски и  пропутински настроения.

ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и другите групировка са сложени на сериозен изпит от Политическа партия с тази декларация, съгласувана с Демократична България - дали са евроатлантици или желаят да се върнем в ерата на Съюз на съветските социалистически републики и Евразия. С този ход, въпреки това, Политическа партия и Демократична България дават опция на гласоподавателите при едни бъдещи избори да преценяват кои партии са фактически за промени и откровени в политическите си планове, добави още Октай.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР