Вторият мач на българската звезда в тежката категория на UFC

...
Вторият мач на българската звезда в тежката категория на UFC
Коментари Харесай

Двубоят на Багата в UFC срещу Бен Ротуел по MAX Sport 2 и на live.a1.bg

Вторият мач на българската звезда в тежката категория на UFC Благой Иванов-Багата против американеца Бен Ротуел ще се излъчи директно по MAX Sport 2 и като pay-per-view на live.a1.bg в ранните часове на неделния ден. Галавечерта UFC Fight Night 146 от Уичита, Съединени американски щати, стартира в 3:00 часа българско време в неделя заран, като дуелът на Багата и Ротуел е трети от главната карта на събитието, чийто топ конфликт също ще е в тежка категория сред Дерек Люис и Жуниор Дос Сантос.


Благой Иванов дебютира в осмоъгълника на UFC на 14 юли 2018 година точно против Дос Сантос, само че загуби с единомислещо решение след 5 рунда. След края на мача Багата призна, че е имал контузия и даже е обмислял да се откаже от борбата против южноамериканеца. Сегашният съперник на българската горделивост в свободните боеве Бен Ротуел е измежду най-опитните бойци, като е записал 46 публични мача, в които салдото му е 36 победи и 10 загуби. 37-годишният американец се завръща на осмоъгълника след близо 3-годишна пауза, като забавното в тази ситуация е, че в последния си мач – на 10 април 2016 година в Загреб – той също губи от Жуниор Дос Сантос.

Освен страстите около дуела на Багата в UFC, през уикенда спортните канали на А1 по традиция ще излъчат директно и всичко най-интересно от футболните шампионати на Испания, Италия и Холандия.

Феновете на моторните спортове пък сигурно чакат с неспокойствие старта на новия сезон в MotoGP. Големият въпрос е дали Ямаха с Валентино Роси и Дукати с Андреа Довициозо ще съумеят да спрат превъзходството на 5-кратния първенец с Хонда Марк Маркес. Първият отговор ще даде конкуренцията за Гран при на Катар, като началният част на надпреварата в клас MotoGP е в неделя от 18:30 часа. Всичко най-интересно от спортния уикенд в Катар ще може да се наблюдава директно по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР