Вторият капитан на Левски Роман Прохазка може да продължи кариерата

...
Вторият капитан на Левски Роман Прохазка може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Прохазка все по-близо до раздяла с Левски. Португалци отмъкват французина

Вторият капитан на Левски Роман Прохазка може да продължи кариерата си в Португалия. „ Меридиан Мач “ твърди, че Маритимо и Рио Аве дебнат аса на „ сините “, като са наясно, че без пари могат да се снабдят с дееспособен и първокласен футболист. Както е известно, договорът на словака изтича през юни, а досега той към момента не се е схванал с Левски за неговото продължение. Причината е, че изискванията, които от „ Герена “ му оферират не го задоволяват. Рио Аве и Маритимо се борят за присъединяване в евротурнирите и желаят укрепване на своите сформира.

Прохазка пристигна при „ сините “ през 2012 година, откакто ги впечатли с представянето си с екипа на Спартак Търнава. В първия си сезон записа 30 мача във всички шампионати, след което бе върнат за още една компания на словашкия си клуб. През 2014 година той се върна в Левски и досега е корав титуляр. Той има 131 мача и 22 попадения в шампионата.

Ходът на Делио Роси за последното дерби с ЦСКА да го остави отвън титулярния състав, обаче очевидно демонстрира, че за напред той може да не е титуляр в най-важните мачове, което пък единствено по себе си значи, че словакът няма да остане след края на сегашния сезон.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР