Вторият капитан на Черно море Даниел Димов е почти възстановен

...
Вторият капитан на Черно море Даниел Димов е почти възстановен
Коментари Харесай

Даниел Димов засипа с похвали Жоржиньо и обяви избора си между поста защитник и опорен халф

Вторият капитан на Черно море Даниел Димов е съвсем възобновен от травмата, която го мъчеше. Той обърна гален на последната подготовка от подготовката в Банско. " Вече упражнявам, даже обикновено. Преди това имах конвулсия на бедрен мускул от задната страна. И двете травми обаче не са съществени ", разяснява Димов пред " Дарик ".

Той изрази очаквания, че новите футболисти на отбора ще се впишат добре в тима. " Жоржиньо е много раздвижен, техничен, ексцентричен, не е типичния таран. Мисля, че ще се впише доста добре в нашия тим. Много е значимо за българския футбол да има по-бързи играчи ", изясни той.
Димов изкара последния сезон като централен бранител, само че в този момент е на мнение, че конкуренцията е голяма. " Не ми се играе като опорен халф. Вътрешно си мисля, че съм по-добре като централен бранител. Подсказват ми го годинките. В момента имаме много футболисти на този пост, и то освен като численост, ами и като качества. Така че ще е много мъчно при мен. Работим всеки ден - който заслужава, той ще играе ", съобщи Даниел. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР