Втори залп с обвинения срещу Митко Пайнера изстреля фолкфурията Андреа

...
Втори залп с обвинения срещу Митко Пайнера изстреля фолкфурията Андреа
Коментари Харесай

Андреа: Пайнера е за затвора

Втори залп с обвинявания против Митко Пайнера изстреля фолкфурията Андреа единствено за 48 часа. Гаджето на Кубрат Пулев първо описа пред Ива Софиянска и Мон Дьо, че музикалният необут пращал хора при нея, с цел да я моли да се върне в компанията, само че тя изрично отказала поради метода, по който се прави бизнес там. Днес в изява в предаването „ Околосветско” Андреа отиде още по-далеч и дефинира Димитър Димитров като манипулатор, който печели на непознат тил. Тя описа, че шефът на "Пайнер " завишава съществено цените на артистите за техните участия, а по едно и също време с това притиска притежателите на заведения да работят единствено с него. В резултата на това изнудване 50 % от клубовете в последната година затворил.



„ Губим мястото си за изява, само че никой не смее да приказва за това от страх”, бе откровена изпълнителката, която разтрогна контракта си в музикалната компания преди две години.
Тя изясни още, че от работата си с румънски продуценти е наясно, че сходни способи като тези на Пайнера са немислими в чужбина. „ Ако той живееше в Румъния, щеше да е в затвора”, изстреля Андреа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР