Втори сезон на Ергенът започна наскоро и въпреки това надпреварата

...
Втори сезон на Ергенът започна наскоро и въпреки това надпреварата
Коментари Харесай

Вижте кой целува Валерия от Ергенът, не е Евгени

Втори сезон на " Ергенът " стартира неотдавна и все пак конкуренцията сред девойките става все по-усилена. За момента наподобява, че моделът Валерия има най-големи шансове да стигне до край и даже да бъде победителка, само че знаем, че риалити предаванията са цялостни с обрати и нищо чудно някоя друга красавица да се намести в сърцето и желанията на Евгени и актуалната му любимка да остане на назад във времето. Известно е, че фотосите на шоуто са завършили преди месеци и участничките към този момент знаят какъв е развоят на събитията, само че пазят в безспорна загадка тази информация от феновете, написа Woman.bg.

В същото време обаче Валерия по никакъв метод не загатва дали е стигнала до край и дали въобще е траяла връзките си с Евгени след края на снимачния развой. Всъщност, тя даже не разгласява фотоси с него в мрежата, а вместо това демонстрира любовта си, само че не тази към хората, а към животните.

Валерия за негативно време даде ясно да се разбере, че е ревнив бранител на правата на животните и не гледа с положително око на тези, които не споделят възгледите ѝ. Ето за какво сред моделските ѝ фотосесии в профилите ѝ в мрежата, тя постоянно разгласява фрагменти на животинки, изключително на такива, които имат потребност от помощ. Направи го и през последните два дни, в които показа вик за подпомагане за коте и куче, като сподели по какъв начин се гушка и даже целува второто четириного.

Историята на кучето Хачи е обвързвана с травматично събитие за него - то остава неработоспособен, откакто понася удар от автомобил и сега се нуждае от осиновител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР