Втори жител на бургаския кв. Долно Езерово сложи край на

...
Втори жител на бургаския кв. Долно Езерово сложи край на
Коментари Харесай

Разкрития: Събраха на парчета от релсите Станко. Истината за смъртта му се оказа ужасяваща. Той е вторият…

Втори гражданин на бургаския кв. Долно Езерово постави завършек на живота си по показателен метод. Това стана единствено 2 месеца по-късно от бруталната гибел на 25-годишния му комшия Иван Европов. Флагман.бг извърши лично следствие на аргументите, които доведоха 62-годишния Станко Михалев до съдбовния избор да завърши със земния си път на 29-и ноември денем.
Репортер на медията завари върху жп релсите на основно кръстовище сред Товарна гара и гара Разпределителна, разчлененото тяло на Станко. Той се хвърли пред набиращия скорост пътнически трен с десетки очевидци във вагоните.
Кървавата драма се разигра в 16:03 ч. – наоколо до автобусната спирка на ул. „ Одрин “. Мястото е задоволително оживено, с цел да може настъпилата гибел да провокира ужаса на доста очевидци.
„ Потеглихме от Централната гара в 16 часа, семафорите даваха зелено и беше обикновено машинистът да покачва скоростта. Самоубиецът е употребявал точно този миг, знаел е, че в тази обстановка няма по какъв начин да се набият спирачки и да се избегне съдбовният удар “, описа пред кореспондент в сряда пасажер от влака.
Флагман.бг разгласява фотоси, които са задоволително отдалечени, с цел да не предизвикаме потрес измежду читателите си. Близките проекти обаче задоволително красноречиво приказват за картината, която е представлявало разпръснатото тяло по влаковата линия – за всички, които са го видели.
Със сигурност можем да твърдим, че Станко Михалев е желал нещо да покаже, по-скоро да алармира, настоявайки гибелта му да стане притежание до доста хора. В продължение на 3 часа коли за спешна помощ, патрулни коли на Министерство на вътрешните работи, пожарна и специалисти от няколко специалности проверяваха случая. Установи се, че става дума за самоубийство и че паркираното в непосредствена непосредственост Рено Клио е точно на Станко. Той е пристигнал няколко минути по-рано, знаейки доста добре какво е разписанието на влака.
„ Хазартът му изяде главата “, безапелационни са жителите на кв. Долно Езерово. Те не желаят повече да приказват. В квартала е обществена загадка, че най-посещаваното място за мъжете от известно време е една игрална зала в центъра. Дълговете на Станко станали толкоз огромни, че почнал да получава закани от кредиторите си. По същия метод и със същата причина завършек на живота си постави Иван Европов. На 12 септември Европов реши да се придвижи с Опела си до най-високия мост в района – над местността „ Ковач “ в Странджа. Избра и най-високата точка, хвърляйки се в бездната от 55 метра височина. Иван остави писмо до околните си, с което ги молеше за амнистия. За него се знаеше, че бе натрупал 100 хиляди лева дълг от игра на ротативки.
Здравомислещите хора в кв. Долно Езерово приканват способените органи да се намесят, да се даде знак на родственици на подвластни от хазарта, да ги вразумят преди „ болестта “ да ги погълне напълно и да няма връщане обратно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР