Втори ден под блокада заради новия щам на COVID-19. Държавите,

...
Втори ден под блокада заради новия щам на COVID-19. Държавите,
Коментари Харесай

Втори ден Великобритания е под карантина

Втори ден под обсада поради новия вариант на COVID-19. Държавите, които не разрешиха идващите полети от Острова, надвишават 50, оповестява БТВ.
Повече от 1500 камиона са блокирани в Кент в очакване да изоставен Обединеното кралство, макар снощният диалог сред министър председателят Борис Джонсън и президента Еманюел Макрон за проект, по който границата за търговия и пътешестване да бъде отворена. Спрените фериботи основават проблем и за хора, решили да пътуват с персоналните си коли.
 Европейски Съюз с рекомендации за пътуванията и превоза от и до Обединеното кралство Европейски Съюз с рекомендации за пътуванията и превоза от и до Обединеното кралство
След бързото увеличение на случаите на COVID-19 в някои елементи на Англия, огромна част от които принадлежат към нов вариант на вируса, през днешния ден...
Франция затвори границата си с Обединеното кралство за 48 часа в неделя на фона на опасенията от нов вид на вируса. Вече са доказани известията, че вариантът се е популяризирал по цялата територия на страната. Научният консултант на кабинета Сър Патрик Валанс, съобщи че евентуално ще са нужни спомагателни ограничавания, които могат да обиден територията на цялата страна. В момента близо 17 млн. души съблюдават условията да останат у дома и да лимитират пътуванията си за празниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР