Втори ден по пътищата на България трафикът ще е засилен.

...
Втори ден по пътищата на България трафикът ще е засилен.
Коментари Харесай

Отново засилен трафик по пътищата, ченгетата ще дебнат и за избягалите затворници

Втори ден по пътищата на България трафикът ще е засилен. И през днешния ден продължава огромното пътешестване за дългия уикенд. Освен по междуградските пътища, интензивно вдижение се чака и към някои от изходните точки на страната – най-много към Гърция и Сърбия, където доста българи са избрали да отпразнуват Великден. За разлика от през вчерашния ден обаче, когато следобяд тежките камиони бяха стрени от придвижване, за през днешния ден възбрана за прекосяването им по главните пътни артерии няма, което е причина за в допълнение утежняване на трафика.

Особено натоварен се чака да бъде той през граничен пункт „ Кулата ”. Оттам през днешния ден евентуално ще преминат към 10 000 автомобила. Хиляди ще бъдат и колите, които ще влизат в България от Гърция, съобщи Нова ТВ.

Над 200 000 автомобила към този момент напуснаха София още през вчерашния ден. За броени часове в четвъртък на всеки от изходите на столицата бяха регистрирани по над 10 000 преминаващи автомобила.

Пътна полиция приканва за деликатно шофиране. С оглед по-голяма сигурност на всички места по пътищата са ситуирани патрули, работят и всички налични стационарни и мобилни камери за скорост, в това число и най-новите, които влязоха в приложимост напълно неотдавна. Навсякъде, с изключение на обичайните инспекции за приложимост на алкохол и опиати, пътните патрули ревизират и за съмнителни коли, в които могат да се укриват избягалите към този момент трети ден пандизчии. Не е изключено те да употребяват точно засиления трафик, с цел да се измъкнат, сливайки се със стотиците хиляди по пътищата.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР