Втората рожба на бившия регионален министър Лиляна Павлова ще проплаче

...
Втората рожба на бившия регионален министър Лиляна Павлова ще проплаче
Коментари Харесай

Съвсем скоро Лиляна Павлова и любовникът й ще се сдобият с рожба

Втората рожба на някогашния районен министър Лиляна Павлова ще проплаче в дом за близо 3 млн. лв. в София.

Павлова, която откакто освободи министерския пост се скри от политиката, към този момент е в много напреднала бременност. Запознати издават, че тя е в 7-я месец и дружно с таткото са в трепетно очакване на появяването на рожбата им при започване на октомври. Както към този момент стана ясно, Лиляна Павлова ще роди втората си рожба на 44-годишна възраст.

По-любопитното в тази ситуация е, че бъдещият благополучен баща на втората й рожба, не е брачният партньор й Пламен Николов, а напълно различен мъж.

Рожбата й е плод на любовта й с някогашния началник на „ Автомагистрали “ във второто държавно управление на Борисов – Парашкев Кръстев, който е новата й възлюбена.

Дъщеря й София от първия й брачен партньор живее надалеч от нея – в Люксембург. Това е и една от аргументите, заради които Лиляна Павлова се е отдала напълно на връзката й с Кръстев.

Тук е моментът да посочим, че двамата със брачна половинка й се разведоха още преди три години. Именно новата й обич към Кръстев става причина за развода й.

Любовта сред двамата пламнала около обиколките по издигнатите от ГЕРБ друмища и автомагистрали. Влюбените гълъбчета даже заживели под един покрив съвсем незабавно, откакто пеперудите запърхали в стомаха им.

Освен това се оказва, че новият сътрудник на Лиляна Павлова няма никакъв проблем да извършва скъпите й прищевки. За никого не е загадка любовта й към маркови дамски чанти от ранга на „ Прада “ и „ Диор “.

Запознати издават, че откакто служебният министър председател Огнян Герджиков отстранил Парашкев Кръстев от шефското място в „ Автомагистрали “, той се захванал с заможен бизнес по морето. Отстраняването му от властта се случи поради тежкия случай в тунел „ Ечемишка “, при който жена бе убита в автомобила си от паднало осветително тяло.

Бруталният случай взе главата на Кръстев четири дни след нещастието, защото точно „ Автомагистрали “ дава отговор за поддръжката на оборудването. Редом с него бяха изритани и още шефове на пътищата.

Тази жестока покруса обаче по никакъв метод не основава проблеми на Кръстев, даже в противен случай – отваря му пътя към нова опция за започване на частен бизнес.

Компанията „ Созополис риъл естей е единствено една от компаниите, които Парашкев Кръстев върти съгласно Търговския указател. Той има 460 чиновници, а годишният му оборот е близо 700 000 лв..

Из ведомствата се шушукало още от началото на връзката му с Лиляна Павлова, че любовта им е в сериозен спор на ползи, защото точно тя като министър на Министерство на регионалното развитие се водила началник на Кръстев. Това обаче по никакъв метод не попречило на любовта им. Двойката са дружно и до през днешния ден и даже неотдавна се сдобили с голямо жилище, в което да посрещнат рожбата си.

Двойката са вложили в парцел, заслужен за кулата на Тръмп. Той се намира на столичния бул. „ Джеймс Баучер “ и е с повърхност от над 350 квадрата, а цената му, както стана ясно нагоре, е главозамайваща.

Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР