Втората половина на октомври месец ще се окаже изключително наситена

...
Втората половина на октомври месец ще се окаже изключително наситена
Коментари Харесай

Зодиите, които ще загубят ума си от любов в средата на октомври

Втората половина на октомври месец ще се окаже извънредно наситена с страсти на любовния фронт за няколко зодии. Някои от тях ще се влюбят безпаметно, а за други връзките с колегата им ще преминат на по-задълбочено равнище. Ето кои са тези зодии.

Близнаци

Много хора, родени под това съзвездие, ще изпитат мощни усеща към колегата си през втората половина на октомври. Всички подозрения и страхове по отношение на бъдещето на връзката им ще изчезнат на назад във времето.

На персоналния фронт на Близнаците ще усетят смяна към по-добро. Те ще се усещат същински обичани и мечтани. Октомври им приготвя доста сантиментални моменти и приятни изненади. Самотните представители на знака най-сетне ще открият сродната си душа.

Рак

Необвързаните Раци ще стартират нова връзка. А тези, които от дълго време не са сами, ще изпитат още по-силни усеща към колегата си. Връзката им ще доближи ново равнище. Представителите на този знак ще осъзнаят, че могат изцяло да разчитат на обичания си човек.

Възможно е даже най-заветните стремежи на Рака да се осъществен в близко бъдеще.

Везни

Астролозите поучават Везните да спрат да се тормозят за дреболии и да отворят сърцето си за любовта. Само в този случай, на пътя на самотните представители на тази зодия ще се появи човек, който ще промени живота им към по-добро. Новата връзка ще направи Везните безпределно щастливи.

Риби

Втората половина на октомври ще даде на Рибите доста деликатност и обич. Случайно запознанство може да се окаже началото на дълга и мощна връзка. Важно е представителите на този знак да не се опасяват да създадат първата крачка към щастието.

Съветът на астролозите към Рибите е да не се двоумят и да разкрият възприятията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР