Втората част на хоръра от 2018 година Нито звук“ повишава

...
Втората част на хоръра от 2018 година Нито звук“ повишава
Коментари Харесай

Смразяващи първи кадри от „Нито звук 2“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

Втората част на хоръра от 2018 година „ Нито тон “ покачва равнищата на адреналин в кината през март 2020 година.

Още с филмовия откъс на кино лентата феновете стават очевидци на бурната развръзка към мистериозната и животозастрашаваща опасност от първия филм, която освен не се е разминала, само че води със себе си още жестоки трудности, нова офанзива и нова алтернатива оттатък пустошта.

Напрежение, умопомрачаващ саундтрак и невъобразима динамичност на действието ще забележим в „ Нито тон “, който ни потапя още по-дълбоко в света, в който тишината е единственият закон за оцеляване.

След смъртоносните събития вкъщи, в този момент оживелите членове на семейство Абът би трябвало да се изправят пред ужасите на външния свят, до момента в който не престават битката си за оцеляване в безусловно безмълвие.

Принудени да се впуснат в незнайното, те бързо осъзнават, че създанията, които могат да усетят единствено по най-малкия тон, не са единствената опасност, която дебне оттатък пясъчната пътека.

Разтърсващата история от „ Нито тон 2 “ още веднъж е дело на режисьора Джон Красински. Той е и сценарист на кино лентата дружно със Скот Бек и Брайън Уудс.

Във втората част на трилъра се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а измежду новите попълнения в актьорския състав са Килиън Мърфи, Джаймън Хунсу, Уейн Дювал и други.

Колко може да понесе човешката воля и коства ли си да бягаш, когато не виждаш избавление? „ Нито тон 2 “ идва в кината на 20 март 2020 година, апелирам, пазете тишина!

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР