Втора популярна родна персона се оплака от легендарния естраден певец

...
Втора популярна родна персона се оплака от легендарния естраден певец
Коментари Харесай

Кулагин се оплака: Георги Христов ми звъни пиян през нощта

Втора известна родна личност се оплака от именития естраден артист Георги Христов, че тормози хората в късните часове на нощта в обществените мрежи и по телефона.

След като предприемачът Даниел Бачорски разгласява чат с изпълнителя при започване на седмицата, от който стана ясно, че Христов го атакува в „ Messenger ” без съответна причина и без да обоснове дейностите си, се оказа, че и гримьорът Валентин Кулагин към този момент е минал по този път.

В коментар под обява със скрийншот по какъв начин Георги Христов атакува Бачорски за повторно, пишейки си статус във Facebook: „ БоклукА си е отпадък! И с компания! “, заигравайки се с компанията за разчистване на Даниел, Кулагин написа: „ Този е огромен досадник. Беше ми намерил номера и ми звънеше пийнал в 3 през нощта. Още малко ще го изчакам и ще му обявявам диалозите на този селтак “.

Напомняме, че естрадният артист бе писал на Даниел Бачорски в 12 часа през нощта, с цел да му дава ум, който не му е потърсен. Христов го упрекваше, че прекалява с „ евтините “ постове в обществената мрежа, наричаше го „ духовно стеснен “ и така нататък Така и не стана ясно каква е повода за нападките от страна на изпълнителя на „ Черно и бяло “.

Фактът, че има и друго недоволство от него, също е индикативен. Интересно е и от какво тъкмо естество са диалозите му с Валентин Кулагин…

Източник: hotarena.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР