Втора контролна среща от подготовката предстои на новосформирания дублиращ отбор

...
Втора контролна среща от подготовката предстои на новосформирания дублиращ отбор
Коментари Харесай

Дубълът на Етър играе с Локо

Втора контролна среща от подготовката следва на новосформирания дублиращ тим на Етър. Играчите на треньора Марин Стефанов гостуват през днешния ден на третодивизионния Локомотив (Дряново). Мачът е от 19:00 ч. на градския стадион в Дряново.
В първия си мач „ болярите “ гостуваха на различен третодивизионен тим – Трявна, като взеха чудесна победа с 3:1 с попадения на Юлиян Райков от дузпа за срутване на Байдаков, гол на Димитър Митев и отлично попадения със странична ножица на Димитър Байдаков.

Треньорският щаб е насрочил доста контролни срещи, с цел да влязат играчите в нужния темп преди началото на шампионата в „ А “ регионалната група. Както към този момент писахме, задачата пред дублиращият тим е още първия сезон да влезе в Трета лига, където трайно да се утвърди и да приготвя футболисти за представителния тим.

Следващата контрола след днешното посещение в Дряново е в четвъртък, когато Етър гостува в Габрово от 19:00 ч. на локалния Янтра. В събота сутринта на стадиона в Леденик етърци пък одобряват 19-годишните си връстници от габровския Янтра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР