Втора жена почина след тежката катастрофа в парзарджишкото село Дебръщица.

...
Втора жена почина след тежката катастрофа в парзарджишкото село Дебръщица.
Коментари Харесай

Втора жертва на катастрофата, при която четири възрастни жени бяха пометени на тротоар

Втора жена умря след тежката злополука в парзарджишкото село Дебръщица. Информацията потвърдиха от болничното заведение в Пазарджик, съобщи БГНЕС, базирайки се на Нова телевизия.
Заради кола, която излезе от пътя, качи се на тротоар и опустоши четири дами, които говорили пред къщата на едната. На място почина една жена, а другите три бяха откарани в болница.
Снощи е издъхнала най-тежко ранената жена, която е на 69 години. Тя беше няколко дни на апаратна вентилация и в медикаментозна кома, с тежка черепно-мозъчна контузия. Лекарите оповестиха, че за жалост контузиите са били несъвместими с живота.
През седмицата хората от обитаемото място желаеха слагането на легнали служители на реда. Другите две ранени дами остават в болница.
76-годишна жена с травматичен пневмоторакс е претърпяла две интервенции. Тя е настанена в хирургичното поделение. Жената е нормализирана, контактна е и е на независимо дишане.
88-годишната жена призната в ортопедичното поделение също е претърпяла две интервенции поради фрактури по левия крайник и лявата ръка. Състоянието ѝ е нормализирано, в схващане е и диша независимо. Двете дами ще останат на лекуване в болничното заведение минимум към месец.
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР