Всяко видеоустройство, което е активирано, е и записващо. На специална

...
Всяко видеоустройство, което е активирано, е и записващо. На специална
Коментари Харесай

Министър Георги Тодоров: Всички записи от броенето ще бъдат на специална платформа

Всяко видеоустройство, което е задействано, е и записващо. На специфична платформа ще бъдат качени всички записи, сподели за " Здравей, България " по Нова телевизия Георги Тодоров, министър на електронното ръководство.

Според него налични са всички записи. Устройство, което не е излъчвало онлайн или не е било задействано, или не е имало добър сигнал.

Наблюдавах процеса в час пик, когато по едно и също време излъчваха 6500 устройства. На доста места обаче, даже и в София, не бяха задействани вярно устройствата, изясни министърът.

В организацията на процеса са били планувани проби, които са минали доста сполучливо. В деня на размисъл бил последният текст, при който са били сменени единствено 5 устройства.

Министерски съвет се оправи за къс период да обезпечи устройства и платформа, нямаше хакерски офанзиви и произшествия. Поканихме всички регистрирани партии, само че единствено 3 пристигнаха на специфичните демонстрации, посочи Георги Тодоров. Според него устройствата могат да се употребяват още веднъж, в случай че останат тези разпореждания в Изборния кодекс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР