Всяко НС трябва да започва с надежда. Надежда, че ще

...
Всяко НС трябва да започва с надежда. Надежда, че ще
Коментари Харесай

Денков: Нашите правителства бяха свалени, за да може Борисов и Пеевски да тиражират лъжи

" Всяко Народно събрание би трябвало да стартира с вяра. Надежда, че ще бъде определено държавно управление, което ще работи за хората и бизнеса. Надежда, че събранието ще одобри закони, които ще бъдат от изгода за страната. За страдание с всеки идващ предварителен цикъл от избори тази вяра бързо избледнява ", съобщи Николай Денков от трибуната на Народно събрание.

" Затова всяка политическа мощ, която смъкна постоянно държавно управление, без да е подготвена да сформира ново такова, носи двойна и тройна политическа отговорност за ориста на България ".

Посочи, че единствено от ПП-ДБ са съумели да сформират постоянни държавни управления.

" Никоя друга политическа мощ не пое тази отговорност в тези сложни времена ".

Последните две държавни управления по думите му са били свалени с общите старания на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.

" Не тъй като държавните управления работиха неприятно. Те предвижиха България нагоре към средноевропейските равнища. В пъти по-бързо, в сравнение с вършиха държавните управления на ГЕРБ ".

" Ние бяхме свалени, с цел да може ГЕРБ и Движение за права и свободи да тиражират лъжата, че единствено ГЕРБ могат да ръководят ", съобщи Денков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР