Всяко място има своята енергия и история, носи духа на

...
Всяко място има своята енергия и история, носи духа на
Коментари Харесай

Има отрицателна енергия в дома си? Премахнете я, следвайки тези съвети

Всяко място има своята сила и история, носи духа на предходните жители или просто на земята, на която е издигнато. И това не е свръхестествено, а предстоящо и обикновено. Чести разногласия и проблеми в дома, фамилни спорове, безработица, липса на шанс и даже възприятието за напрежение, което изпитвате, прекрачвайки прага на жилището, може да демонстрират, че в дома ви има негативна сила. Следвайки нашите лесни препоръки, ще я премахнете и ще заредите дома си с позитивна.
1. Да стартираме на чисто. Свежият въздух пречиства тялото, мозъка и съзнанието. Преди да извършите каквото и да е друго, проветрете. Отворете необятно всички прозорци и порти по този начин, че образувалото се течение да отнесе надалеч неприятната сила.
 Предметите, които гонят злото от къщата ви Предметите, които гонят злото от къщата ви
Щастието в един дом не зависи единствено от хората, живеещи в него, тяхната позитивна конфигурация и съгласие. Има цялостен куп движимости, способн...
2. Капан за сънища. Поставен на входната врата, той пази негативната сила надалеч от вкъщи. Звукът му гълтам всичко неприятно и нечисто. В допълнение ви оказва помощ постоянно елементарно да разбирате, когато някой отваря вратата, с което понижава количеството на стрес, освобождавайки ви от непрекъснатото очакване и вслушване.
3. Кислород. Ако в дома ви липсват растения, в този момент е моментът да се научите да отглеждате дребни шубраци и цветя. Те зареждат с живот, внасят О2 и позитивна сила.
4. Мъркащ месия. Котките, считани от епохи за притежатели на вълшебен сили, чистят и пазят къщата от негативна сила.
5. Живителен огън. Огънят има пречистваща мощ. Той безусловно изгаря негативните сили. Релаксирайте на запалени свещи. Обиколете и всички стаи със запалена свещ. Местата, които натрупват най-вече негативна сила, са огледални повърхности, тв приемник,  монитор, вратите, ъглите и тъмните места в жилището. Когато вършиме обред за филтриране, наблягайте на тях. Но внимавайте - да не извършите пожар !
6. Изцеряващи камбани. Будистките монаси употребяват камбанния звън, с цел да разсеят отрицателната сила. Естествено няма по какъв начин да внесете камбана в дома си, само че може да пуснете този тон на запис, представяйки си по какъв начин всичко неприятно и негативно са разтваря в мелодичния звън.
 Как да притеглим благополучие и шанс вкъщи? Как да притеглим благополучие и шанс вкъщи?
Нашият дом не е единствено нашата цитадела, само че е и пръв енергиен източник за нас. Ако в дома ви царува отрицателна сила, вие ще сте изпълнени с...
7. Тамянът. Ароматът на тамян гони зли сили и сили. Прекадете дома, молейки се за здраве, шанс и берекет.
8. Стари движимости. Освободете се от старите движимости. Те носят кармата, духа, силата на предишното и на предходни притежатели. Да, движимостите натрупват сила. И естествено тя не всеки път е неприятна. Почистването и освобождението на дома от всичко излишно,старо, вехто, счупено, непотребно ще ви накара да се чувствате като преродени. Може да подарявате, продавате, изхвърляте или прибирате в мазето според от положението на движимостите и тяхната сантиментална стойност за вас. Ще освободите пространство, въведете ред, премахнете негативната сила и отворите място в живота си за същински значими неща, нови положителни чувства и прекарвания, ново начало.
9. Огледален свят. Счита се, че огледалото е врата към отвъдния свят, място на среща на два свята и две сили. Не съхранявайте счупено огледало, освободете се от него неотложно. Здравите забършете с влажна забрадка, следвайки посоката на часовниковата стрелка 13 пъти. Огледала, останали от предходни притежатели, нямат място в дома.
10. Тайните на кристала. Хвърлете сол върху килима, изчакайте час и изметете. Кристалната сол изтрива програмираната сила.
11. Накрая напръскайте дома си със светена вода. Благословия.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР