Всяко малко момиченце иска да се омъжи. И когато един

...
Всяко малко момиченце иска да се омъжи. И когато един
Коментари Харесай

6 жени споделят за нещата, които са искали да знаят, преди да се омъжат

Всяко малко момиченце желае да се омъжи. И когато един ден това се случи, сякаш стартира да съжалява и да изпита носталгия за времето, когато е била сама и стопанка на живота си. Ето какво споделят няколко дами за нещата, които им се е желало да знаят, преди да кажат заветното " Да ".

Отношенията ви ще се трансформират

Много хора си мислят че един автограф не трансформира нищо, само че метода, по който те кара да се чувстваш това, самата мисъл, че към този момент си съществено привързан пред закона и Бог, трансформира всичко. На някои хора това им работи много неподходящо и по този начин се скапват връзките.

Ще имате потребност от време за себе си

Това, че към този момент носите друга фамилия, не значи, че вие и половинката ви сте един човек. Не, вие сте едно цяло, само че сте разнообразни персони и имате потребност от време единствено за себе си! Добре е да осъзнавате това!

Отношенията със фамилията са характерни

Много мъже са прекомерно привързани към майка си и татко си, че това по някакъв метод ги отделя от новото им семейство. Още повече, че мнозина не одобряват това ново семейство за същинско, до момента в който не се появи дете!


Мъжът ви не може да чете мислите ви

Това, че сте законни брачен партньор и брачна половинка, не значи, че мъжът ви може да чете мислите ви и всякога, когато се мусите, той да знае защо е този път.

Сключването на брак не трябва да се прави единствено поради сватбата

Много хора подписват брак, тъй като желаят грандиозно празненство, доста лукс, хубост и да се видят като младоженка и жених. Но бракът надалеч не е единствено това!

Ще имате доста борби и ще би трябвало да се вършиме на победени от време на време

Не постоянно ще сте губещи, само че не постоянно ще сте и прави. Свиквайте с това!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР