Всяко дете трябва да има възможност да се включи в

...
Всяко дете трябва да има възможност да се включи в
Коментари Харесай

Млади социалисти гребаха с кану-каяк на Панчарево - дадоха пример и искат повече спорт за учениците

„ Всяко дете би трябвало да има опция да се включи в спортна активност – било то в спортна зала или на шахматната дъска, и да открие спорт, който му харесва, още в ранна възраст. " Това съобщи водачът на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков в понеделник.    Той и млади социалисти от столичната организация на Българска социалистическа партия се събраха на
езерото „ Панчарево ", където организираха и участваха в съревнование с кану-каяци в последния почивен ден от празниците. Събитието мина под мотото „ Първи спорт ", като задачата му беше да притегли вниманието към нуждата от поощряване на деен метод на живот измежду младежите. Инициативата е част от по-голямата акция на младите социалисти „ Първа работа! Първи дом! Първо дете! ", която има за цел да подкрепи младежите с ограничения за обезпечаване на първо работно място, жилище и благоприятни условия за развъждане на дете в България. Предложените ограничения включват увеличение на часовете за спорт в учебните заведения, осъществяване на междуучилищни надпревари от най-ранна възраст за стимулиране на спортната интензивност измежду децата, както и основаване и асортимент на млади спортни гении.
Габриел Вълков и заместникът му в младежката организация Георги Ангелов, както и символичният хазаин на събитието Сава Диков, ръководител на младите социалисти в регион „ Панчарево " се включиха в съревнование с кану-каяци в езерото.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР