Всяко чудо за три дни, казва мъдра поговорка В живота на

...
Всяко чудо за три дни, казва мъдра поговорка
В живота на
Коментари Харесай

Алчната Мара Отварачката отново е сама!Избяга ли Миро Дзвера

Всяко знамение за три дни, споделя мъдра сентенция

В живота на Мара Отварачката постоянно бушуват стихии и ветрове. Вместо да се отдаде на кариерата и да вади шлагери, миньончето на поп фолка се пусна по по-леката крива. Да влиза в креватите на богати и не толкоз известни мъже, с цел да задоволи желанието си да има и да живее живот на кралица. Но без кралство, пари и име.

Та поп фолк певицата, която откакто се зажени зарязва пеенето, отново е  на кръстопът.

Миро Соколов е третото й венчило, но и там нещата грубо скрибуцат. Първите й двама съпрузи също я затриха вечно от живота си, макар че от хотелиера Димитър Андонов й е единствената дъщеря Марая.

С лихваря Миро Дзвера се венчават преди към година. Той изоставя жена си и двете си деца, с цел да стане брачен партньор номер три на певицата. Но неотдавна стана ясно, че той постоянно я бие, а последния път даже опира револвер на челото й и я заплашва с линч. Мария обаче го избавя от пандиза, като декларира, че двамата се отдават на по-хард с@ кс игрички  и поради това били по-шумни. А Мирослав се отблагодарява, като осребрява благодарността си със 100 бона, за които се похвали персонално фолкаджийката.

Но макар че изказванието й, че след този скандал нещата сред нея  и Дзвера са „ ток и  жица “, наподобява не е по този начин. Мария се пусна тъжна и самотна в нета, а мъжът й липсва на фотографията, което не се случва в никакъв случай.

„ Алчността в никакъв случай не оправя нещата “, разясняват в нета.

Тагове: Мария певица Миро Дзвера Мирослав Соколов Миро и Мария Мара Отварачката
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР