Деси Стоянова показа снимки в Преди обед“, когато прави първите

...
Деси Стоянова показа снимки в Преди обед“, когато прави първите
Коментари Харесай

Ето я Деси Стоянова като млада

Деси Стоянова сподели фотоси в „ Преди обед “, когато прави първите си репортажи от Европейския парламент. След излъчването на фрагментите всички бяха много сюрпризирани.

„ Минали са близо 20 години, а Деси си е същата ”, възкликна Петър Дочев, като това потвърдиха всички в студиото. Тя одобри тези мнения непретенциозно, само че стана явно, че възрастта не си е споделила думата.

Инфлуенсърът и някогашен сървайвър Стефан Попов-Чефо обаче се заяде с  нея, като означи, че в репортажите от 2007 година не приказва, а се кара на феновете. Деси се отбрани, като сподели, че се  е старала да бъде оптимално сериозна.

Стоянова приключва „ публицистика “ в Софийския университет. През 2006 година минава под венчило с Велислав Русев, от който има две деца. От 2002 година се причислява към екипа на „ Новините “ и цели 5 години се занимава с политическа публицистика.

Съпругът на Деси умря на 28 ноември предходната година. Той получи инсулт на 57 –годишна възраст. Тя бе принудена да се завърне бързо на екран, тъй като се грижи сама за две деца.

Връзката им с  Велислав датира от далечната 2000 година Запознават се, когато тя е единствено на 23 години. Бързо се харесват и стартират да излизат дружно. По това време той е към този момент разведен с първата си жена.
Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР