Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които

...
Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които
Коментари Харесай

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии

Всяка зодия знае, че има неща в живота си, които би трансформирал или поправил, само че не може да се оправи и то остава да тежи на съвестта им. И въпреки всичко няма безгрешни хора, вижте кои са най-големите грехове на всяка една от 12-те зодии:
ОВЕН
Няма по какъв начин да познавате Овен, който да няма най-малко няколко гряха, за които обаче не постоянно се разкайва. Такива са си по природа.
1. Изневерите са нещо, с което тази зодия не може да се оправи през целия си живот. Това е линия от характера им, която се демонстрира още при първите връзки. Понякога някои Овни съумяват да се оправят с това, когато намерят сериозна връзка, само че преди този момент изневерите не стопират и няма значение с кого и къде са.
2. Хазартът е нещо, с което Овните не се гордеят изключително, само че е заложено в зодията им. Обичат парите, а най-вече обичат да ги пропиляват, изключително когато никой не гледа. Ако сте по отношение на Овен внимавайте за общите ви финанси, тъй като са склонни да вземат от общото, когато изхарчат тяхното.
3. Овните си падат и по лъжите. Не постоянно са най-големите и секрети неща, които не желаят да споделят с никого, само че даже дребните неистини при тях са всекидневие. А в една връзка няма по-важно от честността. Всички знаем това! Наблюдавайте ги и не приемайте всичко казано от тях за чиста монета.
 
ТЕЛЕЦ
Телците са по-съвестни с техните осъществени грехове и несъмнено съжаляват за тях, въпреки че това не ги стопира да не престават с тях.
 Любовен хороскоп за УИКЕНДА Любовен хороскоп за УИКЕНДА
Овен Най-накрая и на вашата улица ще изгрее слънце. Взаимоотношенията ви ще поемат в нова посока с доста сантиментален капацитет. Ако пре...
1. Тайното и скришно похапване е запазена марка за всеки един Телец. Обожават сладкото, вкусните трапези и това да си похапват сами, без никой да ги гледа. Пред другите постоянно са на диета, само че останат ли сами – нищо не може да ги спре да си угодят с най-големите вкусотии.
2. Телците елементарно загърбват даже дългогодишни другарства. Те са прекомерно горделиви, с цел да преглъщат всичко, което едно другарство може да им предложи. Те осъзнават, че бъркат, само че не могат да се върнат обратно, един път зачеркнали ли са някой от живота ви.
3. Харченето на пари е нещо, с което не съумяват да се оправят и не умеят да управляват добре. Не са доста по спестяванията и това им тежи, изключително когато основат семейство и знаят, че са виновни за него. Въпреки това имат необятни пръсти и това е ситуацията!
 
БЛИЗНАЦИ
 Денят от седмицата, в който сте родени, споделя всичко за вас Денят от седмицата, в който сте родени, споделя всичко за вас
Хората имаме вяра в какво ли не – орис, Господ, хороскоп, нумерология и какво ли още не. Ако това е вашата пристрастеност, то в този момент ще се оп...
Близнаците умеят да крият ловко греховете си, тъй че никой да не разбере и да са чисти пред целия свят.
1. Суетата е нещо извънредно особено за тях. За доста Близнаци външният тип е всичко и държат на него повече в сравнение с би трябвало. Това важи както за самите тях, по този начин и за сътрудниците в живота, които си избират.
2. Скъперничеството е още нещо, което е доста особено за тази зодия. Близнаците не обичат да дават току-тъй пари, услуги и какво ли още не. Единствено изключение вършат за най-близкото си обграждане и то не постоянно.
3. Близнаците не могат да поддържат връзка с хора, които са под равнището им. Това е една линия от характера им, която може да усетите с цялостна мощ. Ако не сте на равнището им – както финансово, по този начин и интелектуално, въобще не разчитайте на компанията им.
 
 Как изпускат напрежението другите зодии? Как изпускат напрежението другите зодии?
Всеки човек си има механизъм, с помощта на който се оправя с компликациите, които животът му хвърля. Дали обаче е ефикасен и конструктивен...
РАК
Раците са по-обрани откъм грехове, само че и при тях не липсват няколко неща.
1. Бързо не помнят добрините, които някой е направил за тях, а от време на време и въобще не ги виждат. Имат склонността да помнят повече неприятното и то да се запечатва в мозъка им.
2. Обичат да си отмъщават, въпреки и рядко да е толкоз непосредствено, че някой да забележи. Но някой настъпи ли ги, отвръщат с цялостна мощ и всичко им се връща тъпкано.
3. Често се случва по този начин да обичат двама души по едно и също време, които даже не подозират за съществуването на другия. Тази двойна игра е доста рискова, само че Раците постоянно съумяват да излязат чисти от обстановката, страдат единствено влюбените двама, които са получили заричане за безконечна обич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР