Всяка зодия си има тип човек, който пасва чудесно на

...
Всяка зодия си има тип човек, който пасва чудесно на
Коментари Харесай

Сродната ти душа според твоята ЗОДИЯ

Всяка зодия си има вид човек, който пасва отлично на техния темперамент. Разбери коя е сродната ти душа съгласно това коя зодия си.
Овен: Овните имат потребност от човек, който да е с доста по-мил и мил темперамент от техния, с цел да ги балансира в моментите, когато са нервни или избухват. Перфектната половинка и сродна душа за тях би бил някой със зодия Везни или Водолей.
 4-те зодии с най-ТРУДНИ връзки 4-те зодии с най-ТРУДНИ връзки
Връзките и любовта са комплицирано нещо, само че за някои зодии са цялостен призрачен сън. Винаги има нещо, което не върви, както би трябвало и зодиите не съумява...
Телец: Представителите на тази зодия имат потребност от фамилна сигурност и любов, уют и доста топлота. Имат потребност и от правилен сътрудник, който в никакъв случай да не им изневери, по тази причина сродната им душа е някой със зодия Телец или Лъв.
Близнаци: Сродната душа на Близнаците е някой, който да угажда на всичките им прищевки и в никакъв случай да не спори с тях. Такъв човек би бил чудесния сътрудник, а двамата биха живели в страхотна естетика. Подходящите  са Везни и Стрелец.
Рак: Раците имат потребност от човек, който обича да пътува, да приключенства и в никакъв случай да не стои на едно място. Животът има толкоз благоприятни условия, че те желаят да уловят всички. Затова сродната им душа е някой със зодия Лъв или Козирог.
Лъв: Представителите на тази зодия имат потребност от буйна връзка, която с годините да остане тъкмо такава. Искат огромно семейство, само че не биха приели скуката и сивото всекидневие. Перфектните сътрудници за тях са от зодия Скорпион или Риби.
Дева: Сродните души на Девите би трябвало да ги обожават и да няма никой различен, с изключение на тях на хоризонта. Да се усещат доста специфични и обичани, даже след дълги години дружно. Най-добрите  те Дева са Везни или Водолей.
 6 сигурни знака, че половинката ви кръшка 6 сигурни знака, че половинката ви кръшка
В любовта в никакъв случай не може да си сигурен, че индивидът до теб ти е правилен. Има знаци, за които би трябвало да следим и те най-често се оказват ве...
Везни: Везните имат потребност от мощен сътрудник, който да им дава звук в живота, да ги подтиква към завършения и да прави светът едно по-хубаво място. Също по този начин се нуждаят и от буйна половинка, а съвършените  за това са Овен и Скорпион.
Скорпион: Скорпионите са ненаситни в любовта. Те обичат да флиртуват, да бъдат мечтани и постоянно да са център на вниманието. Затова имат потребност от човек, който да им дава всичко това през целия им живот. Перфектните  за тях са Близнаци и Козирог.
Стрелец: Стрелците имат потребност от завършения, от буйна обич и сътрудник, който ще им даде всичко това. Те желаят да имат и огромно семейство, само че в никакъв случай не биха понесли скуката и сивото всекидневие. Перфектните половинки за тях са Телец и Водолей.
Козирог: Представителите на тази зодия би трябвало да си намерят човек, който да отстъпва на ината им, без да има нищо срещу това. Те желаят да бъдат обожавани и изневерите за тях са немислими. Затова сродната им душа ще е някой, който може да им даде всичко това – Рак и Везни.
Водолей: Водолеите имат доста фантазии за сбъдване и им би трябвало сродна душа, която да се бори с тях и да има същите възгледи за живота. Искат крепко и щастливо семейство, което може да им даде някой със зодия Телец или Лъв.
 2-те зодии, които още веднъж ще стартират връзка с някогашния си 2-те зодии, които още веднъж ще стартират връзка с някогашния си
Понякога любовта е непредвидима! Мислим си, че някой човек е останал в предишното ни, до момента в който Съдбата не реши да се откри и не го върне в...
Риби: Сродната душа на Рибите би трябвало да е някой, който има положителни приходи, смели фантазии и знае накъде отива в живота. Рибите не понасят хора без темперамент, а любовта при тях пламва, когато срещнат мощен човек. Перфектните  за тях са Овен и Лъв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР