Всяка зодия има своите добри и лоши страни. Вижте кои

...
Всяка зодия има своите добри и лоши страни. Вижте кои
Коментари Харесай

АНГЕЛ И ДЯВОЛ: Кои са двете страни на всяка зодия?

Всяка зодия има своите положителни и неприятни страни. Вижте кои са те за другите зодиакални знаци.
ОВЕН
Добра страна: Овните са енергични и цялостни с живот. Те са хора на пристрастеността, а на работа са стимулирани и целенасочени. Представителите на зодия Овен са рисковани и не се отхвърлят пред компликациите в живота.

Лоша страна: От друга страна Овните са хора на настроенията и към тях постоянно би трябвало да се внимава. Понякога в раздразнението си стават нападателни, въпреки и единствено на думи. Ако не им е ден, по-добре внимавайте, тъй като елементарно се ядосват.

ТЕЛЕЦ
Добра страна: Телецът е доста деликатен при всеки избор в живота си - от работното място до колегата. За Телците думата компромис постоянно е непозната. Те обичат всичко, което е трайно. Представителите на зодия Телец си падат по първокласните удоволствия и не се опасяват да работят интензивно за тях. На тях постоянно може да се разчита.

Лоша страна: От друга страна представителите на зодия Телец са упорити и рядко са склонни на взаимни отстъпки. В интимно отношение от време на време са прекомерно преобладаващи и завладяващи и не е елементарно да намерят човек, който да се оправи с ината им.

БЛИЗНАЦИ
Добра страна: Когато приказваме за зодия с две страни, Близнаците са нещо като знак в това отношение. На коя тяхна страна ще попаднете, постоянно е непредвидимо и въпрос на шанс. От една страна Близнаците са другарски настроени и обожават да са измежду хора. Често пъти са прелестно разсеяни и живеещи в собствен свят.

Лоша страна: Другата страна на Близнаците е по-сложна. Често не почитат мнението на останалите, мислейки си, че са прави. Действат импулсивно и даже да бъркат, няма да си признаят. Прекалено елементарно се стресират и имат склонността да изпадат в депресивни положения.

РАК
Добра страна: Представителите на зодия Рак са хора, които съчувстват на всеки. Те са чудесни слушатели и правилни другари. Винаги са подготвени да оказват помощ.

Лоша страна: Лошата им страна е, че са прекомерно търпеливи и умишлено оставят хората да се възползват от тях. Не обичат да приказват непосредствено в очите и когато напрежението се натрупа, избухват.

 Кои са двете страни на всяка зодия?

ЛЪВ
Добра страна: Родени водачи, Лъвовете блестят във всяка обстановка. Те са амбициозни, обожават огромните компании и вниманието, знаят по какъв начин да насочат светлините на прожектора към себе си. Уверени са и това си проличава отдалеко.

Лоша страна: В същото време обаче Лъвовете прекаляват от време на време с търсенето на внимание. В желанието си всичко да се върти към тях, те стават трагични и даже претенциозни.

ДЕВА
Добра страна: Представителите на зодия Дева имат доста натъртено към за детайлите. Те работят методично и деликатно, не обичат несъвършенствата. Анализират и търсят логиката, с цел да изберат верен метод за деяние. Търпението им е пословично.

Лоша страна: Лошата страна на Девите, е тъкмо тази свръханалитичност, която от време на време не им разрешава да работят и ги кара да се съмняват във всичко.

ВЕЗНИ
Добра страна: Представителите на зодия Везни са деликатни. Уважват всеки и не се опасяват да го показват. Обичат живота им да е в баланс и заобикалят крайностите непременно.

Лоша страна: Избягването на спорове може и да е хубаво нещо, само че при Везните то доближава неприятни крайности и постоянно ги прави да наподобяват нерешителни.

СКОРПИОН
Добра страна: Скорпионите са хора с бързо мислене. Имат забавно усеща за комизъм, въпреки постоянно да оставят неразбрани. На Скорпионът може да се разчита постоянно, въпреки да е по-обран в държанието си. Представителите на тази зодия са почтени, от време на време прекомерно за близките, само че и доста самостоятелни.

Лоша страна: Когато Скорпионът реши да елош, не желаете да сте на пътя на жилото му. Отмъстителни и много манипулативни, представителите на тази зодия не се опасяват да потърсят правдивост по сложния метод.

СТРЕЛЕЦ
Добра страна: Може би най-хубавата страна на зодия Стрелец е техния изобилен оптимизъм. Те са авантюристи, само че работят постоянно премерено. Обичат да поддържат връзка с останалите и се вслушват в това, което чуват. Неизчерпаемата им сила постоянно ги трансформира във ентусиазъм за близките.

Лоша страна: Най-големият минус на зодия Стрелец е невъзможността им да се концентрират върху избрана задача. Ако не са си сложили съответна цел, бързо се отегчават и разсейват. Обикновено имат потребност от благонадежден сътрудник, който да им оказва помощ да следват пътя, по който са тръгнали.

 Кои са двете страни на всяка зодия?

КОЗИРОГ
Добра страна: Представителите на зодия Козирог са работливи. Обичат триумфа изключително когато им носи финансова сигурност. Мотивирани и практични, Козирозите са умерени материалисти. Не търсят лукса, само че обичат финансовата непоклатимост в всекидневието си. Работата е едно от най-важните неща в живота им.

Лоша страна: Лошите страни на зодия Козирог не са малко. Те са инати, постоянно прекомерно спонтанни в неприятните си реакции. Трудно сдържат гнева си. Като водачи са положителни, въпреки от време на време да са прекомерно завладяващи. Трудно им е да одобряват непознатите хрумвания и им би трябвало много време, с цел да ги осмислят и одобряват.

ВОДОЛЕЙ
Добра страна: Представителите на зодия Водолей са може би най-интересните и комплицирани в зодиака. Те обичат да пътуват и да опознават нови култури. Обожават да поддържат връзка и могат с часове да приказват с някого, в случай че тематиката ги обогатява. Авантюристи са и имат усет към рисковите завършения.

Лоша страна: Сред неприятните качества на зодия Водолей е компликацията им да се отдадат на някого изцяло прочувствено. Често ги дефинират като вятърничави, непостоянни и разсеяни в всекидневието.

РИБИ
Представителите на зодия Риби са доста прочувствени, въпреки и да го крият. Те са изобретателни персони, постоянно имат куп хрумвания за реализиране, само че в никакъв случай не парадират с това. Състрадателни са, постоянно изцяло отдадени на другари и семейство.

Лоша страна: Рибите обаче постоянно съумяват мъчно да се впишат в действителността. Те живеят в собствен свят, следват своя логичност и не съумяват да схванат непознатата. Често имат вяра, че тяхното мнение е единственото допустимо. Когато са напрегнати, имат склонността да се затварят в себе си и да не позволяват даже най-близките си.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР