Всяка зодия има изключителни способности. Тази зодиакална троица, равноотдалечена една

...
Всяка зодия има изключителни способности. Тази зодиакална троица, равноотдалечена една
Коментари Харесай

Интуицията на тези зодии е безпогрешна

Всяка зодия има изключителни качества. Тази зодиакална троица, равноотдалечена една от друга в зодиакалния кръг, не е нужно постоянно да разчита на логичност. Подобрявайки интуицията си, представителите на тези знаци ще могат да предсказват събитията и да избегнат ударите на ориста.

Риби 

Рибите са знак за деликатна психическа организация, характеризираща се с най-мощната мистична вътрешен глас. Те постоянно работят по волност, като че ли самата орис ги насочва в вярната посока. Поради тази функционалност мъжете Риби елементарно получават потребни познати и се отличават с необикновено схващане за живота, макар че не постоянно знаят какво да вършат с тези познания. Що се отнася до дамите Риби, тяхното равнище на вътрешен глас е толкоз по-високо от това на мъжете, че близките от време на време стартират да ги подозират за ясновидство.

Скорпион

Скорпионите имат добре развита вътрешен глас. Но за разлика от Рибите, тяхното „ шесто възприятие “ е чисто практично. „ Просто знам и това е “, е това, което постоянно чувате от Скорпион. Всичко, което ви хрумне по волност, представителите на този знак го обръщат в своя изгода. Жена Скорпион постоянно след първата среща може да каже дали я чака бъдеще с този човек; тя може да предскаже думите и дейностите на други хора. И на мъжа Скорпион е малко евентуално да се обърка, когато предсказва идно събития. Често се slucvа Скорпиона да каже нещо за развлечение и скоро думите му се сбъдват, тъй че слушайте какво споделят приятелите ви Скорпион.

Рак

Ракът под закрилата на Луната, по принцип е необикновен знак, податлив към мистичност. Представителите на първия воден знак са емпати, те тънко усещат душата на някой различен до най-малките елементи, заради което се славят като положителни събеседници. Жените Рак постоянно работят като „ жилетки “ за смутените си другари и познати, тъй като могат освен да слушат, само че и да дават потребни препоръки, които самата Вселена ще им изпрати. Тази функционалност е елементарно да се обърне в друга посока - Ракът е в положение да разграничи дълбоките претекстове на човек и да разкрие всяка неистина. Със сигурност първото място е за него в класацията за вътрешен глас.

Заслужава си също по този начин да се споменът и зодиите Лъв, Овен и Везни. Те също могат да се похвалят със мощна вътрешен глас и добре развито 6-то възприятие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР