Всяка трета жена излиза на среща само заради безплатното хранене,

...
Всяка трета жена излиза на среща само заради безплатното хранене,
Коментари Харесай

Всяка трета жена излиза на среща само заради безплатното хранене

Всяка трета жена излиза на среща единствено поради безплатното хранене, съгласно ново изследване на Azusa Pacific University, оповестено в Social Psychological and Personality Science.

Терминът Foodie call значи човек, който си урежда среща с някого, от който не е сантиментално заинтригуван, а само, с цел да похапне. Две онлайн изследвания на психолози откриха, че сред 23% и 33% от дамите настояват, че са взели участие в Foodie call.

Жените, които демонстрират високи резултати по трите "тъмни " черти на личността - психопатия, макиавелизъм и егоизъм - най-вероятно биха се присъединили в такава среща и намират това за обществено задоволително.

Жените, които имат вяра в обичайните функции на половете - да вземем за пример, че мъжете би трябвало да бъдат глава на фамилията и дамите би трябвало да бъдат домакини - също са по-склонни към Foodie call.

Първото изследване обгръща 820 дами, като 40% оповестяват, че са неженени, 33% са женени, а 27% показват, че са във връзка, само че не са женени.

Общо 85% декларират, че са хетеросексуални и те са в центъра на проучването. Почти една четвърт (23%) от дамите в първата група разкриха, че са излизали на такава среща.

Повечето го вършат понякога или рядко. Въпреки че дамите, които се занимават с Foodie call считат, че това е задоволително, множеството от изследваните дами настояват, че тези срещи са извънредно неприемливи.

Второто изследване проучва 357 хетеросексуални дами и откри, че 33% от тях са взели участие в среща за храна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР