Всяка страна е съставена от собствени хора, традиции, култура и

...
Всяка страна е съставена от собствени хора, традиции, култура и
Коментари Харесай

Храните, които задължително да опитате поне веднъж в живота си

Всяка страна е формирана от лични хора, обичаи, просвета и най-важното - храна. Със сигурност няма по-голяма обич от любовта към храната и с всички дестинации по света, в никакъв случай няма да ни липсва многообразие. Ето лист с някои от най-хубавите храни, които би трябвало да опитате, и това са единствено няколко, тъй че продължавайте с търсенето!

Неаполитанска пица , Италия Макар че доста малко могат да овладеят това изкуство, най-хубавата пица вечно ще бъде известна като неаполитанската пица. Възникнала в Неапол, Италия, това е елементарна пица, която съчетава морска сол, пшенично брашно, три типа пресни домати, ръчно разточено тесто и най-важното - пещ на дърва. Всеки ще се наслаждения на това ядене, само че не доста могат да го създадат добре.

Том Юм Гунг, Тайланд Този тайландски шедьовър включва скариди, гъби, домати, лимонена трева, галангал и листа от кафир лайм. Той е богат на кокосово мляко и сметана и демонстрира всички усети на тайландския усет, кисело, солено, пикантно и сладко. Най-хубавото е, че е извънредно на ниска цена.

Пироги, Полша Тази приятност се състои от вкусни парченца тесто. Можете да ги напълните с каквото изберете от картофи до сирене, до месо и даже плодове. Продължете и ги завършете с масло, заквасена сметана или пържен лук и очите ви ще се насълзят от наслаждение. Традиционно това ядене се сервира варено, само че може и да се пържи.

Bunny Chow, Южна Африка Не би трябвало да има причина за безпокойствие, тъй като задушването на зайчетата няма нищо общо със зайците с изключение на името. Това е обожавана от Южна Африка улична храна, приготвена от бял самун и супер пикантно къри. Идва от индийската общественост на Дърбан и е необикновено вкусна.

Кроасан, Франция Този многопластов сладкиш е затрупан с масло и сладко, осигурявайки ви чиста наслада с всяка хапка. Това райско лакомство е обичайната храна за закуска, която постоянно се сервира с кафе или чай. Вероятно не се предлага, в случай че сте на диета.

Чили Кон Карне, Мексико Мексико е мястото за готвене, в случай че търсите храна, богата на усет. Chili Con Carne е обичайно ядене от работническата класа, формирано от пикантна яхния с месо, домати и фасул.

Паеля, Валенсия Това испанско ядене е едно от любимците. Испанците подготвят рибите си с толкоз доста обич, което ги прави толкоз вкусни. Тази обичайната кухня е испанско ризото, в началото приготвено с пиле, заек, охлюви и три типа свеж фасул, само че през днешния ден нормално се сервира с морски блага.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР