Всяка средностатистическа настинка (т.е. лека вирусна инфекция) трае около 5

...
Всяка средностатистическа настинка (т.е. лека вирусна инфекция) трае около 5
Коментари Харесай

Вълшебни балсами с камфор и прополис облекчават кашлица и хрема

Всяка средностатистическа простуда (т.е. лека вирусна инфекция) трае към 5 дни. През това време носът първо тече или се запушва, кашлицата пречи на спокойния сън, а покачилата се температура ни кара да се усещаме изцяло безсилни.

Особено трудно е това положение за децата, които мъчно дишат през устата и при тях запушеният нос е същинско злополучие.

За такива положения преди години бабите ни прибягваха до втриване на ракия на гърба за загряване или намазване с камфоров алкохол.

Сега към този момент имаме разполагаем по-пречистени, с повече потребни съставки загряващи балсами на NasoLibero. Нарекохме ги „ вълшебни “ поради съставките и действието им. Когато ги опознаете и вие, ще разберете, че не преувеличаваме.

И по този начин, ето къде се крие вълшебството срещу кашлица и хрема:

Камфорово масло

Има енергизиращ и подтикващ резултат, оказва помощ при бронхит и белодрбни инкфеции

Кедрово масло

То оказва помощ при ларингит и остри респираторни инфекции (настинки, грип), оказва помощ при хронична отмалялост и усъвършенства физическата и умствена активност. То е изключително уместно за хора, работещи и живеещи при неподходящи климатични и екологични условия, както и за хора, страдащи от косопад и чупливи нокти.

 Naso Libero Istock

Масло от евкалипт

То оказва помощ при признаци на простуда, грип, бронхит, синузит, астма, възпалено гърло и запушен нос. Евкалиптът е мощен антисептик, защищава от инфекции и форсира оздравяването. Има успокоителен резултат при физическо и психическо натоварване.

Масло от мащерка

То е натурален антибиотик, с мощно деяние против голям брой варианти и бактерии.

Прополис

Прополисът има имуностимулиращо, обезболяващо и дезинфекциращо деяние. Той е натурален антбиотичен и противовирусен сътрудник. Стимулира регенерацията и има противомикробни свойства.

Сред другите масла, вложени във вълшебните балсами Naso Libero са етерично масло от дива мента (успоява кашлицата и охлажда), токоферол (предпазва кожата от изсушаване при висока температура и нарушени функционалности на дихателните пътища), както и розмарин и лавандула.

 Naso Libero Naso Libero

Как в действителност работят тези балсами и за какво толкоз ги харесахме?

Балсамите на Naso Libero се втриват деликатно в гърдите, гърба и на врата, може и върху цялото тяло, още в първите дни на настинката. Имат мигновено облекчаващо деяние – дишате по-леко, носът не се запушва и като цяло се загрявате по един доста прелестен и отпускащ метод.

При децата този резултат на разпределяне и облекчение на дишането е изключително значим вечер и през нощта. За тях има особено създаден Назо Либеро Бейби Балм, подобаващ и за бебета над 3 месеца.

Лечебните свойства на маслата ще облекчат осезаемо признаците ви и ще са хармонично допълнение на лекуването, изписано от персоналния ви доктор.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР