Всяка политическа дестабилизация сега е шанс за възстановяване на корумпираната

...
Всяка политическа дестабилизация сега е шанс за възстановяване на корумпираната
Коментари Харесай

ДБ много искали третия мандат, за да не се върне Борисовата държава

Всяка политическа дестабилизация в този момент е късмет за възобновяване на корумпираната Борисова страна. Поради тази причина ние от " Демократична България " ще създадем всички старания, несъмнено, без взаимни отстъпки, да създадем държавно управление в този парламент.

Това сподели пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов.

" Борисов е тръгнал в този момент като джингиби из страната да я буни, да се среща с калинките и да им дава обещание, че в случай че се върне на власт, отново ще има някакви корупционни схеми. Това не би трябвало да бъде допускано ", сериозен бе Атанасов.

Той изрази убеденост още - болшинство в сегашния 47-и парламент има, като към това болшинство се числи и " ИТН ".  " Управлението имаше 134 депутати. Нашата цел е да възстановим това болшинство, да загладим някои ръбове. "

" Ако получим третия мандат, първо ще се обърнем към " Продължаваме промяната ", тъй като са най-голямата политическа мощ и тъй като сме най-близки идеологически ", уточни политикът.

Съпредседателят на градската десница още веднъж прикани президента Радев да не бърза с връчването на идващите мандати, като провежда нов кръг от съвещания преди третия подобен. " Нужно е да се даде толеранс от време за усмиряване на политическата конюнктура и за търсене на решения на политическата рецесия. "

Както в петък Христо Иванов и Ивайло Мирчев, по този начин и през днешния ден ген. Атанасов акцентира и нуждата да бъде формиран експертен кабинет, в който да отсъстват ярки политически фигури. " Хайде партийните водачи да седнат на първите банки в Народното събрание, а да изберем един министър председател, несъмнено, преди всичко дружно с Политическа партия, като в това държавно управление има добре готови специалисти, които да избере Народното събрание, който е най-висшата държавна институция. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР