Всяка по-суетна жена иска да изглежда добре на снимките, които

...
Всяка по-суетна жена иска да изглежда добре на снимките, които
Коментари Харесай

Сравниха Клои Кардашян с извънземно - slava.bg

Всяка по-суетна жена желае да наподобява добре на фотосите, които споделя в профилите си в обществените мрежи. И с цел да реализира това, употребява какви ли не стратегии и филтри. Но от време на време се получава по този начин, че от доста корекции, обликът напълно се обезличава. Ето да вземем за пример Клои Кардашян, която неотдавна бе съпоставена с извънземно поради метода, по който наподобява след естетични корекции и смяна на действителните ѝ фотоси в Instagram.

Миналата седмица риалити звездата се появи във видео на Keeping Up With the Kardashians. Там тя популяризира артикул против мигрена, само че вместо въпроси за това по какъв начин работи той, получи рецензии.

„ Изследванията демонстрират ли, че колкото повече пластични интервенции има някой, толкоз по-вероятно е да страда от мигрена? “, написа жена под клипа и уточни, че Клоуи е толкоз изменена, че не схваща по какъв начин от фармацевтичната компания са ѝ платили за рекламата на лекарството им.

Кардашян не остана длъжна на своята последователка и ѝ отговори в Twitter, че няма да търпи сходно отношение и има правото да я блокира.

„ Опитвам се да оказа помощ на доста хора “, продължи звездата. Клои Кардашян не за първи път влиза в спор с почитатели поради променения си външен тип. Ако съпоставим няколко от последните ѝ фотоси в обществените мрежи, ще забележим, че носът, скулите и очите ѝ наподобяват друго на всяка една. Като това не идва единствено от грима ѝ. Още през май предходната година тя получи остри реакции за това, че поправя прекалено много фрагментите си, а преди близо месец нейна фотография по бански, без фотошоп, сякаш инцидентно бе качена от човек от екипа ѝ.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР