Всяка песен на Денис Теофиков се превръща в хит. Така

...
Всяка песен на Денис Теофиков се превръща в хит. Така
Коментари Харесай

Денис Теофиков - пълно копие на Джъстин Бийбър! Секс символът в поп-фолка изненада с нова визия

Всяка ария на Денис Теофиков се трансформира в шлагер. Така беше и с дуетите му с Емилия предходната година да вземем за пример, по този начин е и в този момент с шлагера на карантината " И това отмине " в дует с Малката. Е, наричаният Българския Джъстин Бийбър, има ново парче, което се трансформира в летен шлагер единствено за два дни. 

Виж още: Лияна разкри тайната си за изящна кожа и стройна фигура

Песента е в колаборация с Малката, Цветелина Грахи и Александър Робов. Заради " Не се отхвърлят " Теофиков смени тотално визията си и към този момент е блондин. С което приликите с Бийбър станаха още повече. 

Виж още: Ако имаш близнак, детето ти ще те бърка ли с него? Отношенията сред Теа Минкова, Ая и Амая

Денис Теофиков е едвам на 20 година, само че към този момент може да се похвали с повече участия на месец, в сравнение с имат някои от наложилите се имена в жанра. Но триумфът му не трябва да ни изненадва - той е откърмен с музиката, съвсем безусловно. Майка му е певица, а татко му - прочут китарист.

Виж още: Лято 2020 - като всички предходни 20 лета! Защо Златка Димитрова почива постоянно на едно и също място

Така Денис разумно приключва междинното си обучение в Националното музикално учебно заведение, а присъединяване му в няколко музикални формата му дават огромна известност. 2018 година излиза дуета му с Цветелина Янева, който и до ден сегашен се върти сполучливо в заведенията. 

Виж още: Секси, известни и сполучливи: Това са най-желаните ергени на България!

По всичко проличава и че Денис Теофиков ще бъде сексимволът в родния поп-фолк, който постоянно ще виждаме в разнообразни връзки с настоящи имена от шоубизнеса. Припомняме ви, че при започване на предходната година той приключи връзката си с Десита, която размени с друга аткрактивна дама, а по-късно се появи информация за връзка с по-голямата от него певица Ариа. Имаше и изказвания, че Теофиков има връзка с по-голяма от него колежка, която на всичкото от горната страна е и обвързана. 

Виж още: Как лети времето! Крисия навърши 16 година с домакински ваучър с другари, торта и алкохол

Денис не е от най-активните в Instagram, въпреки че от последните му изявления виждаме, че въпреки всичко е стигнал до морето и в частнот Слънчев бряг. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР