Всяка нова връзка носи вълнение. Понякога е трудно да определите

...
Всяка нова връзка носи вълнение. Понякога е трудно да определите
Коментари Харесай

5 начина да разберете дали наистина сте влюбени в някого

Всяка нова връзка носи неспокойствие. Понякога е мъчно да определите същинските си усеща поради замъгляването на съзнанието ви в първите етапи на любовта. Ако връзката ви удържи на тестванията при започване на връзките ви, евентуално ще пристигна миг, в който ще сте същински влюбени в колегата си. Вълнението при започване на връзката също може да ви обърка и неправилно да ви накара да мислите, че сте влюбени.

За благополучие има някои признаци, които демонстрират дали сте същински влюбени в колегата си. С тяхна помощ можете да определите действителните си усеща, при положение, че към момента се чудите какво изпитвате.

Как разбирате, че сте влюбени в някого?

1. Влюбени сте, когато изпитвате това потрепващо чувство, щом мислите за обичания човек.

Когато не сте изключително заинтересувани от индивида, с който се срещате, евентуално няма да мислите за него през по-голямата част от деня. Когато сте влюбени и изпитвате мощни усеща към него, ще се появи боязън, който ще ви се коства по-наситен от преди. Ще изпитвате потребност да чуете гласа му, да го видите, да му споделите нещо, което сте претърпели.

2. Когато сте влюбени в някого, той ще ви липсва незабавно, откакто се разделите.

Силните усеща, които любовта поражда, ви карат да желаете да прекарвате от ден на ден време дружно. Допреди малко сте били с индивида, в който сте влюбени, а към този момент ви липсва и желаете още веднъж да го видите. Физическото му наличие ви носи благополучие. Кара ви да се чувствате добре. Броите минутите до идната ви среща. Прибирате се у дома и стартирате да си пишете или да говорите по телефона, макар че допреди малко сте били дружно.

3. Когато сте влюбени в някого, вие харесвате съвсем всичко в него.

Трудно е да харесвате човек напълно. Винаги се намира по някой минус, който ви нервира или който не ви подхожда. Но все пак виждате индивида, в който сте влюбени, като най-прекрасния, идеален и съвършен сътрудник за вас. Приемате го с минусите му. Харесва ви да сте част от връзката си с него, тъй като той ви кара да се чувствате обичани, оказва помощ ви да изразявате свободно себе си, без да се преструвате, чувствате се щастливи.

4. Когато сте същински влюбени в някого, не поставяте под въпрос връзката си.

Ако при предходни връзки ви се е случвало да достигнете до стадий, в който да се питате дали въобще да продължавате с този човек, само че в актуалната си връзка подобен въпрос не изниква в съзнанието ви, значи сте същински влюбени и желаете да развиете връзката си.

5. Когато сте влюбени в някого, очите ви няма да гледат към различен.

Ако имате същински и мощни усеща към колегата си, това няма да ви кара да поглеждате към други хора. Очите ви ще гледат единствено него. Няма да се чудите дали сте създали верния избор и няма да се оглеждате за по-добра партия. Ще гледате към колегата си и ще чакате всеки комфортен миг да се насладите на компанията му. Няма да се чувствате потиснати, а ще сте щастливи от избора си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР