Всяка Нова година хората вземат решения да подобрят живота си.

...
Всяка Нова година хората вземат решения да подобрят живота си.
Коментари Харесай

Фитнес ентусиастите в Буркина Фасо: Новогодишни обещания за подобряване на здравето

В сяка Нова година хората вземат решения да подобрят живота си. В столицата на Буркина Фасо хората имат обща цел - да влязат в по-добра физическа форма. VOA се срещна с членове на фитнес залите в Уагадугу, които възнамеряват да спортуват повече през идната година.  

Това оповестява кореспондентът на Voice of America (VOA), Арзума Компаоре в своя репортаж от Уагадугу, Буркина Фасо.           

Джуниър Траоре прави дребни крачки и последователно форсира темпото, до момента в който се поти на бягащата пътека. Под управлението на треньора си младежът минава от апарат на апарат. Неговата цел е да качи повече мускулна маса през тази година. 

„ Тежах 76 кг, когато започнах. Сега съм 80 кг. И по този начин, в действителност качих 4 кг. Във всеки случай съм стимулиран ”, споделя Джуниор Траоре. 

„ Още през цялото време той изложи задачите си, да натрупа мускулна маса. Ние сме в развой на ускорение на нещата. Предстои да забележим по какъв начин ще наподобява след 6 месеца “, споделя треньорът му Аласан Сандаого. 

Треньорът Сандаого работи в Gautier Gym Fit в Уага 2000, първокласен квартал на столицата на Буркина Фасо, Уагадугу. Фитнесът се слави като един от най-хубавите, като приема най-хубавите треньори. Сред тях са четирима африкански първенци по културизъм, в това число Сандаого. 

Сафура Компаоре, западноафрикански първенец по бодибилдинг, също идва във фитнеса. Тя също образова клиенти, които желаят да реализират мечтано тяло и да подобрят здравето си, оповестява VOA

Тя споделя, че преподава уроци по спининг и колоездене във фитнеса. Компаоре показва, че работи както с мъже, по този начин и с дами. 

„ Преди не бях такава, напълнях. Целта ми е да отслабна ”, споделя Зулайка Траоре, състезателен запалянко. 

Зулайка Траоре се управлява от фитнес треньора Жан Йео. Много хора идват в спортната зала, с цел да смъкват килограми, изключително дамите, споделя треньорът Йео. 

„ Често след раждане, някои дами стартират да наддават на тегло, тъй че когато дойдат във фитнеса, първото нещо, което споделят, е „ Искам да отслабна “, споделя треньорът. 

Независимо дали посредством загуба на тегло или струпване на повече мускули, ясно е, че тези, които обичат фитнеса, се надяват да наподобяват и да се усещат по-добре през идната година, споделя Арзума Компаоре. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР