Всяка майка може да състави списък нe с 8, а

...
Всяка майка може да състави списък нe с 8, а
Коментари Харесай

8 хитрини, които детето владее

Всяка майка може да сформира лист нe с 8, а с 88 хитрини, които нейното дете владее. То ги ползва ловко и креативен, тъй че постоянно съумява да я изненада и да я хване неподготвена. В взаимозависимост от възрастта си, усъвършенства триковете, прибавя нови, с които съумява да манипулира родителите си. Поне за малко. Или да ги извади от кожата.

Ето приносът на блогърката и журналистка Cassie Hilt, която очевидно е майка с опит. Част от тях евентуално звучат доста познато.

1. Не яде това, което родителите оферират.   Ако имате шанс, вашето дете ще яде всичко, което му давате. В противоположната обстановка – то ще гледа с омерзение множеството храни и най-много зеленчуците. Ако е примряло от апетит, ще хапне принудително една-две лъжици. И това ще отнеме най-малко 7 минути.

2. Не спи в никакъв случай след 6,15 ч. сутринта.  Няма никакво значение дали е понеделник или неделя, бебетата и дребните деца от време на време се будят преди изгрев слънце. Не се тревожете. Те са толкоз благи, че надали има по-сладък метод да бъдете събудени.

3. Не е на едно мнение със себе си.  Вкусът на детето се трансформира бързо. И един ден то може да обожава шоколадови кексчета. Само и единствено да хапне нещо, ще изтичате до магазина, с цел да му купите най-малко 10 броя от десерта, който то обожава. Но още щом го зърне, хлапето ще смръщи вежди и ще съобщи твърдо, че не обича такива кексчета.

4. Прави сцена в най-неподходящия миг.  Ако още не сте разбрали, детето пази най-пронизителните трели в гласа си за „ специфични “ моменти. И обожава да прави подиуми, когато:

- вие говорите по телефона

- в колата (предпочита, когато сте на дълъг път )

- на опашката в магазина

- когато сте с другари (в момента, в който им обяснявате какъв брой възпитано е вашето дете)

Прочетете останалите хитрини, които детето владее, на уеб страницата на Новите родители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР